Search

Μεγάλη νίκη με πρωταγωνιστή τον Μελιόπουλο για την Εθνική Παίδων που παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης!

Μια πολύ σπουδαία νίκη πήρε την Κυριακή το βράδυ η Εθνική Παίδων, με τον μέσο της Κ17 της Ξάνθης Δημήτρη Μελιόπουλο να αγωνίζεται σε όλο το ματς, επικρατώντας με 1-0 της Ισπανίας και πλέον παρέμεινε μέσα στο κόλπο της πρόκρισης στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Κροατία κατακτώντας ακόμα και την πρώτη θέση μετά το ισόπαλο 3-3 στο άλλο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Βασίλη Γεωργόπουλου έφτασαν στη νίκη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λυραντζή στο 74′ της αναμέτρησης. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο μέσος της Ξάνθης, Μελιόπουλος από τον Μόρει.

Ισπανία: Φερνάντεθ, Μορέι, Μιράντα, Γκιγιαμόν, Τσουστ, Τόρες (73′ Ντίαζ), Μόα, Ρουίθ, Σέρχιο Γκόμεθ, Ορεγιάν (77′ Γκαρθία Σεγκόβια), Σαλομόν (49′ Χοσέ Αλόνσο).

Ελλάδα: Τσιμόπουλος, Αντζούλας, Γαϊτανίδης, Κατσούκης (50′ Βρακάς (62′ λ. τρ. Αλεξανδρόπουλος), Λυραντζής, Μανιώτης, Μαρτίνης, Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Μελιόπουλος, Ντουμάνης (48′ Γκαργκαλατζίδης).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Πορτογαλία και Πολωνία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα πολύ Πορτογαλία-Πολωνία 3-3

Η Βαθμολογία

1) Πορτογαλία 4

2) Ελλάδα 3

3) Ισπανία 3

4) Πολωνία 1

Την Τετάρτη (15/3) η Εθνική Παίδων θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία και με νίκη ανάλογα τι θα γίνει και στο Πορτογαλία-Ισπανία μπορεί να κατακτήσει και την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα τελικά της Κροατίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Elite Round συγκροτείται από οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Στα τελικά του EURO U-17, που θα φιλοξενηθούν 3-19 Μαΐου στην Κροατία, θα προκριθούν οι επικεφαλής των 8 προκριματικών ομίλων και επτά ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση.

Εξαιρείται ο 2ος με τη χειρότερη αγωνιστική επίδοση εναντίον της 1ης και της 3ης ομάδας του ομίλου του.

Share it