Search

Ήττα πισωγύρισμα για την Ξάνθη στην Κέρκυρα, συγκλονιστική παρουσία των “ηρωικών” Xanthifans!

Έχυσε την γεμάτη καρδάρα, που γέμισε η ίδια με την βαθμολογική της συγκομιδή, η ομάδα της Ξάνθης που έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει καλύτερο πλασάρισμα στην πεντάδα της βαθμολογίας και όχι να βρεθεί μετά την δική της ήττα στην Κέρκυρα και τη νίκη της ΑΕΚ στην 6η θέση.

Η ομάδα της Θράκης ήταν απογοητευτικοί με ελάχιστες στιγμές που πήγε να βγάλει θετικά πράγματα στο γήπεδο, με την απροσεξία του Γουάλας να κοστίζει στην ομάδα της Ξάνθης καθώς αγωνίστηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Πέρα όμως απο τα αρνητικά ειδική μνεία αξίζει και πρέπει να γίνει για τους 20-25 φίλους της ομάδας, μέλη των Xanthifans, που ταξίδεψαν μέχρι την Κέρκυρα με λεωφορείο έφαγαν όλη την ταλαιπωρία της διαδρομής  και παρότι άυπνοι και κουρασμένοι έδωσαν παλμό με την φωνή τους, κέρδισαν με άνεση την μάχη της εξέδρας και προσπάθησαν να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να πετύχει ακόμη μια μεγάλη νίκη.

Δυστυχώς όμως παρά την φωνή και το δυναμικό παρών των φίλων της ομάδας οι παίκτες ουσιαστικά δεν απείλησαν επιθετικά ενώ και αμυντικά έγιναν αρκετά λάθη, με τον Ζίβκοβιτς να είναι ουσιαστικά ο μόνος διασωθείς. Το μεγάλο ζήτημα είναι αυτή η εμφάνιση να είναι απλά μια κακή παρένθεση καθώς τα παιχνίδια που ακολουθούν έχουν πολλούς κινδύνους και απαιτούν μεγαλύτερη σοβαρότητα απο την ομάδα και τους παίκτες αν θέλουν η Ξάνθη να μετέχει για πρώτη φορά στην διαδικασία των πλέι οφ, και αρχής γενομένης απο το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Λεβαδειακό στην Ξάνθη να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Share it