Search

Photos: 155 κλικ απο τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης και τις εξέδρες των Πηγαδίων

Ο Άρης Αβάτου ήταν ο μεγάλος νικητής στον 39ο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης, και έγινε η 18η διαφορετική ομάδα στην ιστορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου που κατακτά τον τίτλο, επικρατώντας με 2-1 επί της περσινής κατόχου του τίτλου Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Ο τελικός παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, δυνατός αέρας, κατάφεραν να προσφέρουν καλό θέαμα σε ένα πολύ τακτικό ματς με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται αρκετά προσεκτικές χωρίς βεβιασμένες κινήσεις στο γήπεδο. Ο πρωτάρης σε τελικό Άρης Αβάτου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Βασίλη Κουτσούμπα, μετά απο εκτέλεση φάουλ του Χαριτίδη, με την Θαλασσιά στο δεύτερο ημίχρονο να καταφέρνει να ισοφαρίσει όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Στέλιου Τουργαίδη ο Παπαδιώτης άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας. Και ενώ το ματς πήγαινε ολοταχώς για παράταση η “χρυσή” αλλαγή του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, Κοσμάς Γκέκας κατάφερε με σουτ στο 93′ να χαρίσει τον τίτλο στην ομάδα του Αβάτου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ LIVE ΤΟΥ SPORTSADDICT

Δείτε παρακάτω το πληρέστατο φωτορεπορτάζ του Sportsaddict απο τις εξέδρες των Πηγαδίων, τις απονομές που έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και στιγμές απο τον μεγάλο αγώνα.

 

Share it