Search

Νίκησε την ΑΕΚ Έβρου και την προσπέρασε στη βαθμολογία η Ν. Χιλή (photos)

Ισόβαθμες ήταν οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του ματς για την 15η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου στο γήπεδο της Νέας Χιλής, αλλά η ΑΕ Ν. Χιλής βρίσκεται πια 3 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ Έβρου καθώς επικράτησε 2-0.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρη σε γκολ του Ελλενίδη στο 25′, ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σιδερά 70′. Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 όταν νικήθηκε από τον γκολκίπερ της ΑΕΚ στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 78′.

Στο 90′ η «Ένωση» έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο τερματοφύλακας της Στέφου επειδή έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Για τα λεπτά των καθυστερήσεων την εστία των «κιτρινόμαυρων» υπερασπίστηκε ο επιθετικός και αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Πεκιαρίδης αφού είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Συνθέσεις:

ΑΕ Ν. Χιλής (Δημήτρης Τσώνης): Καλυβάς, Λιαρούδης, Αποστολίδης (85′ Διακίδης), Καλογήρου, Τσιτσιπάς, Κιόρογλου, Κουφάκης (60′ Βλασακίδης), Φραγκούλης, Σιδεράς (79′ Χαρχαλίδης), Ελλενίδης, Παπαχρήστου.

ΑΕΚ Έβρου (Μένιος Ζιώγας): Στέφου, Κουνγκούλι, Μπόγλου (73′ Νεανίδης), Παπαχρήστου, Βασταρδέλης (64′ Νάνος), Χατζηκωνσταντινίδης, Τερζής, Πασχάλης (55′ Πολυχρονίδης), Σκιτάκης, Τσιριγώτης, Πεκιαρίδης.

Δείτε  φωτογραφίες από το ματς:

Share it