Search

Απο τα δεύτερα ματς κλείδωσε η τετράδα του final-4 του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Οι αντίπαλοι Ασπίδας και ΑΕ Κομοτηνής

Σε κανένα απο τα ζευγάρια του Παιδικού πρωταθλήματος δεν θα χρειαστεί τρίτο ματς, καθώς η δεύτερη ημέρα των προημιτελικών ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων που έκαναν το απόλυτο και διπλασίασαν τις νίκες του κλειδώνοντας την παρουσία τους στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος.

Στην Αλεξανδρούπολη η κάτοχος του τίτλου με αρκετές απουσίες κέρδισε δύσκολα τον αξιόμαχο Εθνικό με 67-58 και έκανε το 2-0 παίρνοντας το εισιτήρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης οπού θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερη έδρα τους Ίκαρους Σερρών.

Στο άλλο ζευγάρι η ΑΕ Κομοτηνής κέρδισε με 58-43 τον Αρίωνα μέσα στην Ξάνθης και έκανε το 2-0 με την ομάδα της Κομοτηνής να προκρίνεται στην τελική τετράδα της διοργάνωσης οπού θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Καβάλας σε ουδέτερη έδρα.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα ημιτελικά καθώς θα βρεθούν εκεί οι τέσσερις ομάδες που είχαν προκριθεί απο την Α’ φάση ως πρωτοπόροι του ομίλου τους.

 

Share it