Search

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην δεύτερη Καρδίτσα η Ασπίδα!

Γνωρίζοντας εξ’ αρχής πως μόνο εύκολο δεν θα ήταν το έργο της η ομάδα της Ασπίδας μπήκε στο παρκέ του κατάμεστου κλειστού γυμναστηρίου “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου για να κοντράρει στα ίσια την δεύτερη της βαθμολογίας Καρδίτσα.

Οι παίκτες του Κώστα Ιωαννίδη ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική απέναντι στην μια καλή ομάδα, και με τον αρχηγό της Γιάννη Σταφανίδη να…πυροβολεί απο παντού προσπάθησε να πετύχει μια μεγάλη νίκη που θα τις εξασφάλιζε την παραμονή, όμως η δεδομένη ποιότητα των φιλοξενούμενων και οι λύσεις στον πλουραλισμό του σκοραρίσματος χάρισαν τη νίκη στην ομάδα της Καρδίτσας.

Κορυφαίοι για την ομάδα της Ξάνθης ήταν οι Στεφανίδης, Μανδαλάκης και Τσιαβές ενώ για την ομάδα της Καρδίτσας το βάρος στο σκοράρισμα τράβηξαν οι Καμαριώτης, Λάκκας, Τριχόπουλος και Μαυρογιάννης.

Δεκάλεπτα: 10-18, 24-31, 46-55, 64-70

Διαιτητές: Τσοκόλης, Δαμίγος

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης): Ντεμάι, Μασμανίδης, Παπαδάκης 1, Γρούδος 2, Τσιώγκας 5 (1), Στεφανίδης 20 (5), Τσιαβές 10 (1), Μαντζουράνης, Ασημάκης 5, Παπαθανασίου 3 (1), Μανδαλάκης 14 (1), Πετς 4.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Ρουμελιώτης): Σκορδάς 4 (1), Κουρέπης, Ζωιτσάκος, Λάκκας 12 (2), Μαυρογιάννης 9, Παππάς Κ. 7 (1), Πάσσας, Καμαριώτης 18 (2), Παπαδόπουλος 6, Τριχόπουλος 10 (2), Παππάς Γ. 4.

Share it