Search

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Σαμοθράκης από τις Αμαζόνες Μαΐστρου! (photos)

Την Τρίτη 7 Μαρτίου ο επικεφαλής της προπονητικής ομάδας των Αμαζόνων Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης, Μάκης Δημητριάδης, ταξίδεψε στο νησί ”Των Μεγάλων Θεών”, την πανέμορφη Σαμοθράκη, για να παρουσιάσει και να διδάξει βόλεϊ στις μαθήτριες και τους μαθητές του Γυμνασίου Σαμοθράκης.

Η παρουσίαση περιείχε δύο σκέλη :

1. Ομιλία σχετική με την ιστορία του βόλεϊ και ιδιαίτερα της περιοχής μας, η οποία άξια αποκαλείται ”Μητρόπολη του Ελληνικού Βόλεϊ”. Ακολούθησε προβολή υλικού για τη διδασκαλία της τεχνικής και της τακτικής του αθλήματος καθώς και συζήτηση σχετικά με την απήχηση που έχει το άθλημα σε παγκόσμιο επίπεδο.

2. Πρακτική διδασκαλία στο Κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου και παιχνίδι σε ένα ειδικό μεγάλο φιλέ που στήθηκε για τις ανάγκες της ημέρας με 60 μαθητές και μαθήτριες συγχρόνως, να συμμετέχουν ενεργά και να διασκεδάζουν με βόλεϊ!

Τέλος οι Αμαζόνες δώρισαν στο σχολείο μπάλες Βόλεϊ ώστε να θυμούνται την επίσκεψη τους και το άθλημα που έχει δοξάσει την περιοχή μας. Το σχολείο αντίστοιχα χάρισε στην ομάδα αναμνηστικό αγαλματίδιο της Νίκης της Σαμοθράκης.

Οι Αμαζόνες ευχαριστούν το προσωπικό και τη Διεύθυνση του Γυμνάσιου για την πρόσκληση καθώς και τους μαθητές/τριες για την συμμετοχή και το πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν το πρόγραμμα που ετοίμασε ο προπονητής της ομάδας του Έβρου.

Share it