Search

Τρία μετάλλια ο εντυπωσιακός απολογισμός του Μιρμάνη Ξάνθης στο Πανελλήνιο Τζούντο!

Με τρία μετάλλια επέστρεψε απο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων-Νεανίδων Τζούντο που διεξήχθη στην Αθήνα ο “Μιρμάνης” Ξάνθης.

Ο Ξανθιώτικος σύλλογος με διαχρονικά εξαιρετική παρουσία στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και όχι μόνο είχε για ακόμη μια χρονιά εξαιρετική παρουσία, με τους προπονητές Θωμά και Βλαδίμηρο Ηλιάδη να βλέπουν με ικανοποίηση τρεις ταλαντούχους αθλητές του συλλόγου όχι μόνο να ξεχωρίζουν με την παρουσία τους αλλά να κατακτούν και τρία μετάλλια(1χρυσό και 2 ασημένια).

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Ζαφειρίδη εντυπωσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις τους και κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 73 κιλά των Εφήβων. Μάλιστα με αυτή την επίδοση ο νεαρός ξανθιώτης έχει δικαίωμα να μετέχει τόσο στο Πανευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακόμη μια εξαιρετική παρουσία είχε ο Μάρκος Παπαδόπουλος που κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 90 κιλά Νέων, και όπως ο Ζαφειρίδης κατάφερε και αυτός με την παρουσία του να έχει δικαίωμα να μετέχει τόσο στο Πανευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετάλλιο είχαμε όμως και για την σταθερή στα βάθρα των νικητών Σιμέλα Κυριμλίδου που προσέθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή της, με νεαρή ξανθιώτισσα να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στα 70 κιλά Νεανίδων.

Share it