Search

Τίμησε την Ροδόπη ’87 η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στην εκδήλωση για την γιορτή της Γυναίκας!(+photos)

Tην παγκόσμια ημέρα γυναίκας τίμησε με έναν αξιέπαινο τρόπο η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σε μια όμορφη εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε περί τις 21:00 στην αίθουσα “Γιώργος Παυλίδης” της πρώην νομαρχίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία της προέδρου του τμήματος ελληνικής φιλολογίας ΔΠΘ Ζωής Γαβριηλίδου, κι έπειτα βραβεύτηκαν επιφανείς γυναίκες της περιφέρειας, για το έργο τον αγώνα τους.

Ανάμεσα σε αυτές που βραβεύτηκαν ήταν και η ομάδα της Ροδόπης ’87 για την διαχρονική και μεγάλη προσφορά της στο γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά και στον αθλητισμό της περιοχής.

Η σχετική ευχαριστήρια ανάρτηση της ομάδας της Ροδόπης αναφέρει:

“Στο πρόσωπο των ποδοσφαιριστριών μας βραβεύτηκε το γυναικείο ποδόσφαιρο με αφορμή την Παγκόσμια μέρα της γυναίκας από την Περιφέρεια ΑΜΘ.
Ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτριο, το περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη αλλά και την εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜΘ Ζωή Κοσμίδου για την τιμητική διάκριση.
Είναι ασφαλώς μια διάκριση για το γυναικείο Ελληνικό Ποδόσφαιρο που πασχίζει να βρει το δρόμο του, έχοντας κάνει τεράστια βήματα προόδου.
Υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε να κρατάμε ψηλά τη σημαία της Κομοτηνής, της Ροδόπης και της Περιφέρειας μας διαφημίζοντας τις περιοχές μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Κλείνοντας να σημειώσουμε και τη φράση “Επιτρέπεται να πέσουμε, επιβάλλεται να σηκωθούμε…” που τηρούμε όλα αυτά τα 30 χρόνια ζωής του συλλόγου και της ποδοσφαιρικής ομάδας…”

Photos Credit: Xronos.gr

Share it