Search

Εκτός έδρας οι Νέοι, εντός Έφηβοι και Παίδες της Ξάνθης στα Αναπτυξιακά της Super League!

Πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα περιλαμβάνει το μενού των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Η ομάδα Κ20 της Ξάνθης θα αγωνιστεί το Σάββατο εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής που θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανος Στεφάνου (Παπαδόπουλος – Λαμπρούσης) της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Το Σάββατο στις 14:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, η ομάδα Κ-17 της Ξάνθης υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής θέλοντας τη νίκη που θα τις δώσει ακόμη μεγαλύτερο αβαντάζ για την δεύτερη θέση. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κώστας Καλοπήτας με βοηθούς τους Σωκράτη Αγγελακόπουλο και Εμίν Κεχαγιά  της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τέλος το Σάββατο στις 13:30 η Κ-15 της Ξάνθης θα υποδεχθεί στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της Super League. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γιώργο Γκώγο και Γιώργο Δρακίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it