Search

Βρήκε νέα…μανατζερική και σύντομα ποδοσφαιρική στέγη ο Γιώργος Τζελέπης!

Υπο την σκέπη μιας εκ των πιο δραστήριων εταιριών εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών θα ανήκει ο νεαρός Κομοτηναίος τερματοφύλακας Γιώργος Τζελέπης, που συμφώνησε με την “Kick Off Sports Afency”.

Η εταιρία που έχει την εκπροσώπηση πληθώρα ποδοσφαιριστών, και δη ταλαντούχων Ελλήνων που είτε ξεχωρίζουν με την παρουσία τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είτε μέσω της Kick Off ήδη έχουν κάνει το άλμα στο εξωτερικό.  Και σίγουρα η επιλογή τόσο των εκπροσώπων της εταιρίας στην Βόρεια Ελλάδα όσο και του Γιώργου Τζελέπη έχει να κάνει με το πολύ ελπιδοφόρο μέλλον του Κομοτηναίου πρώην κίπερ του Πανθρακικού, του νεότερου τερματοφύλακα της Super League για να μην ξεχνιόμαστε.

Άλλωστε μπορεί ο Γιώργος να μην υπέγραψε σε κάποια ομάδα για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως πολύ σύντομα θα υπογράψει στην ομάδα που θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική σαιζόν.

Για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζελέπη η εταιρία έγραψε στην ανάρτηση της στο facebook:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε στην οικογένεια της KICK OFF τον Γιώργο Τζελέπη @tze_77! Ο νεότερος τερματοφύλακας που αγωνίστηκε ποτέ στην Superleague και ένας από τους πιο υποσχόμενους τερματοφύλακες της ηλικίας του έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του! #welcome!

Share it