Search

Η διαιτητική τετράδα του 39ου τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης!

Στον ορισμό των διαιτητών του 39ου τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης προχώρησε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης, μετά απο διαβουλεύσεις με τις δύο φιναλίστ. Η Επιτροπή έθεσε προς τις ομάδες τρεις υποψηφιότητες για πρώτο διαιτητή με τις Αναγέννηση Θαλασσιάς και Άρης Αβάτου να συμφωνούν στο πρόσωπο κοινής επιλογής

Έτσι διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μόσχος Γκαϊτατζής(φωτο), στον πρώτο του τελικό ως πρώτος διαιτητής, ενώ θα έχει βοηθούς τους Χουσείν Κούλα και Δημήτρη Κηλικιώτη. Τέταρτος θα είναι ο πολύπειρος Βασίλης Ουζουνίδης.

Για ακόμη μια χρονιά η Ένωση έδειξε να επιμένει στην απόφαση να μην ορίζει κάποιον εκ των αξιολογημένων διαιτητών της που αγωνίζονται στις κορυφαίες κατηγορίες ως πρώτο διαιτητή, αλλά να δίνει την ευκαιρία σε διαιτητές που βγάζουν το “φίδι απο την τρύπα” όλη την χρονιά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της. Ένας εξ’ αυτών και μάλιστα με παρουσία στα περισσότερα ντέρμπι είναι ο Μόσχος Γκαϊτατζής που είναι ιδιαίτερα τιμητικό πως πέρα απο επιλογή της Ένωσης αποτέλεσε και επιλογή των ομάδων.

Share it