Search

Ο Νίκος Τοπολιάτης νέος προπονητής των Ξενιτίδη και Γιανναράκη στα Κ20 του Ολυμπιακού!

Ο μέχρι πρότινος προπονητής των Κ15 του Ολυμπιακού θα είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλη Βούζα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, στην οποία αγωνίζονται ο Ξανθιώτης μέσος Γιώργος Ξενιτίδης και ο Κομοτηναίος αμυντικός Θανάσης Γιανναράκης.

Ο Τοπολιάτης ανέλαβε τα Κ20 των “ερυθρολεύκων” μετά την απόφαση της διοίκησης των Πειραιωτών ο Βασίλης Βούζας να αναλάβει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπεσίκτας την Πέμπτη αλλά και  ως προσωρινός μέχρι  να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μπέντο.

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» έχει ως εξής: «Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής στην ομάδα Νέων (Κ-20) αναλαμβάνει ο Νίκος Τοπολιάτης και στην ομάδα των Παίδων (Κ-15) ο Γιώργος Παπακωστούλης.

Ο Γιώργος Παπακωστούλης ήταν προπονητής στην Κ-16 και στην Κ-13 της Ακαδημίας και θ’ αντικαταστήσει τον Νίκο Τοπολιάτη στην Κ-15. Ντεμπούτο θα κάνει την Κυριακή (11:00) με την ΑΕΚ στα Βριλήσσια στον αγώνα της 17ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15″.

 

Share it