Search

Ντούμπλαρε τις νίκες με Φιλία και πέρασε στο Final 4 του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Αρίων Ξάνθης!

Λίγες μέρες μετά τη νίκη για το πρωτάθλημα(θυμηθείτε ΕΔΩ) ο Αρίων Ξάνθης κέρδισε και πάλι την Φιλία Ορεστιάδας, αυτή την φορά με σκορ 51-38 και έτσι κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στο στο Final 4 του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα της Ξάνθης παρότι βρέθηκε να χάνει στο πρώτο δεκάλεπτο και να μένει σε χαμηλό σκορ κατάφερε να βγάλει αντίδραση απέναντι στην ομάδα της Ορεστιάδας και μάλιστα κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 22-17. Στο τρίτο δεκάλεπτο το ματς ήταν συναρπαστικό κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” της Ξάνθης, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και το 39-33 να διατηρεί το ελαφρύ προβάδισμα της ξανθιώτικης ομάδας.

Όμως όπως συνέβη στο ματς του πρωταθλήματος το Σάββατο έτσι και τώρα στο τέταρτο δεκάλεπτο οι ξανθιώτες φόρτσαραν, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους και με εξαιρετική λειτουργία στην άμυνα έφτασαν στο 51-38, με επι μέρους σκορ 12-5, και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί η ομάδα της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ελευθερούπολη – ΑΟ Σερρών που θα γίνει στις 15 Μαρτίου.

Δεκάλεπτα: 8-9, 22-17(ημίχρονο), 39-33, 51-38(τελικό αποτέλεσμα)

Σε λίγο περισσότερα…

 

Share it