Search

Δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια οι Βασίλισσες που κινούν διαδικασίες για όσα έγιναν στις Σέρρες!(+audio)

Για τις τραγικές συνθήκες που φιλοξενήθηκε και διεξήχθη το παιχνίδι της Κυριακής με την Πανσερραϊκή, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Ξάνθης και στην εκπομπή “Αθλητικός Παλμός” του Νεκτάριου Αμποβιανίδη, ο Υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της Βασίλισσας της Θράκης Απόστολος Κουτρουλός.

Ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης, και δημιουργός της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, μίλησε ακόμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή της Πανσερραϊκής, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει και εκπαιδευτικός, τονίζοντας μάλιστα πως η ομάδα της Θράκης δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα και θεμιτά μέσα, ώστε η αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας να γίνει επιτέλους πράξη χωρίς να μένουμε στα λόγια, και θα κινήσουν όλες τις διαδικασίες που απαιτείται ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Μάλιστα ο κ. Κουτρουλός αναφέρθηκε και στο γεγονός πως μέσα των Σερρών έγραψαν για “τραμπουκισμούς” απο την ξανθιώτικη ομάδα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ και πραγματικά τον εξόργισε καθώς η ομάδα της Ξάνθης δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Θυμηθείτε τι συνέβη στις Σέρρες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Share it