Search

Έρχεται βαριά καμπάνα για τον Κομψάτο! Όσα ακολούθησαν στο επεισοδιακό ματς με Μίσχο

Εν αναμονή της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης είναι η ομάδα του Κομψάτου Πολύανθου μετά τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Αετό Μίσχου, όταν στο 93′ και ενώ το ματς ήταν στο 2-2 ο παίκτης του Μίσχου Ιμπράμ Μεμέτ χτύπησε εκτός φάσης τον Αραμπατζή με αποτέλεσμα να γίνει χαλασμός κυρίου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Καθώς πέρα απο τους ποδοσφαιριστές μπήκαν μέσα στο γήπεδο και φίλαθλοι που είχε ως αποτέλεσμα βέβαια πέρα απο την διακοπή του αγώνα και την μεταφορά του παίκτη του Μίσχου στο Νοσοκομείο καθώς λιντσαρίστηκε, και αν δεν ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων να τρέξουν να τον προστατέψουν τότε ίσως τα πράγματα να ήταν ακόμη σοβαρότερα.

Πάντως αξίζει να τονιστεί πως όπως αναφέρει το Rodopisports, υπήρξε συνάντηση των παραγόντων των δύο ομάδων μετά απο πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη για να κατευναστούν οι τόνοι και μην δοθεί συνέχεια στα όσα έγιναν στο επεισοδιακό ματς του Κομψάτου. Από εκεί και πέρα το κάθε σωματείο είχε τις ανάλογες συζητήσεις με την πειθαρχική επιτροπή που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τηρηθούν αυτά που γράφει ο κώδικας ποδοσφαίρου για τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι ξεκάθαρο απο την στιγμή που το ματς διεκόπη ότι από τον Κομψάτο θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από  την τωρινή του βαθμολογία ενώ πολύ πιθανόν να ξεκινήσει με μείον και την νέα περίοδο. Ο αγώνας με τον Αετό Μίσχου κατοχυρώνεται με 0-3 υπέρ της ομάδας του κ. Μουσταφά Ερδαλ ενώ ερωτηματικό είναι πόση τιμωρία θα δεχτεί η έδρα του Κομψάτου.

 

Share it