Search

Πανέτοιμοι Άρης Αβάτου και Αναγέννηση Θαλασσιάς για τον τελικό του Κυπέλλου Ξάνθης! Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου(+photos)

Στους ρυθμούς του 39ου τελικού Κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης κινούνται άπαντες, με τους προπονητές των δύο φιναλίστ, ποδοσφαιριστές αλλά και παράγοντες να μιλούν για την μεγάλη γιορτή του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στην επίσημη συνέντευξη τύπου του Τελικού του Κυπέλλου που διεξήχθη στο ΚΕΚ Δημόκριτος, που είναι και εκ των χορηγών του τελικού.

 

Ο προπονητής της Αναγέννησης Θαλασσιάς που ήταν ο πρώτος που μίλησε εξέφρασε την χαρά όλων στην Αναγέννηση που θα βρεθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά η ομάδα σε ένα τελικό, και 5η τα τελευταία 17 χρόνια, τονίζοντας πως μετά την περσινή επιτυχία αλλά και λόγω και της δυναμικής του αντιπάλου οι παίκτες του θέλουν ακόμη περισσότερο αυτό τον τίτλο , ενώ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του για όλη την πορεία αλλά και την διάθεση που βγάζουν. Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμοι για αυτό το μεγάλο παιχνίδι, και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά.

Απο την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας του Άρη Αβάτου Κυριάκος Κετσιεμενίδης μίλησε για τον ξεχωριστό τελικό, μια και παρότι σαν παίκτης έχει αγωνιστεί σε αρκετούς τελικούς αυτό  θα είναι το ντεμπούτο του σε έναν τελικό ως προπονητής όπως και για την ομάδα φυσικά που θα αγωνιστεί για πρώτη  φορά σε τελικό και αυτό απο μόνο του αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο. Τονίζοντας παράλληλα πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπέλλου, κάθε άλλο μια και τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες θέλουν να χαρίσουν τον τίτλο στον ιδιοκτήτη της ομάδας Ηλία Κοτόπουλο. Άλλωστε η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του Αβάτου δεν μπορεί να κάνει κάποιον να μην πιστεύει οτι η ομάδα του Άρη θα διεκδικήσει τον τίτλο, και στόχος όλων στην ομάδα είναι πέρα απο την χαρά του τελικού να γευτούμε και την χαρά της κατάκτησης του.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης Χακάν Ισμέτογλου αναφέρθηκε στον 3ο τελικό που διοργανώνει η Διοίκηση της ΕΠΣ και τις προσπάθειες που καταβάλουν άπαντες στην Ένωση για να διοργανωθεί ένας ωραίος τελικός, μια πραγματική γιορτή. Ενώ δεν έκρυψε την πεποίθηση του πως θα είναι απο τους καλύτερους τελικούς μια και αναμετρώνται οι δύο, βαθμολογικά  τουλάχιστον, καλύτερες ομάδες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης. Ενώ έκλεισε ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλους ενώ κάλεσε τους προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βγάλουν στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό  να προσφέρουν ωραίο θέαμα και να απολαύσουν όλοι την μεγάλη γιορτή.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας του Άρη Αβάτου Γιάννης Μπόσβελης που κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο του Νομού να δώσει το παρών στην μεγάλη γιορτή του ερασιτεχνικού, και να παρακολουθήσουν έναν απο τους καλύτερους τελικούς των τελευταίων χρόνων. Παράλληλα τόνισε πως η Διοίκηση του Αβάτου θέλει τον τίτλο και μάλιστα ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα του Αβάτου κατακτήσει τον τίτλο στοχεύει να φτάσει όσο μακριά γίνεται στον θεσμό και γιατί όχι και να φέρει τον τίτλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στην Ξάνθη.

Εν συνεχεία τον λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου, Σουκρή Σουκρήογλου, Παύλος Ευθυμιάδης και Αντώνης Χαριτίδης. Οι παίκτες της ομάδας του Αβάτου δήλωσαν πανέτοιμοι για τον μεγάλο τελικό, δήλωσαν πως υπάρχει σεβασμός για την πολύ καλή ομάδα της Αναγέννησης αλλά στόχος όλων είναι η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, ενώ και αυτοί απο την μεριά τους κάλεσαν όλο το φίλαθλο κοινό του Νομού να βρεθεί στα Πηγάδια και να απολαύσει μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά τον λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστές της κατόχου του τίτλου Αναγέννησης Θαλασσιάς Στέλιος Τουργαίδης και Γιάννης Παπαδημητρίου. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές της Θαλασσιάς δεν έκρυψαν την χαρά τους για την παρουσία της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό, σε έναν διαφορετικό τελικό σε σχέση με πέρσι με πιο δυνατό αντίπαλο,  χωρίς πάντως να κρύψουν την πίστη τους για την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ενώ δεν παρέλειψαν και αυτοί να καλέσουν όλο τον κόσμο στο γήπεδο.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος του ΚΕΚ Δημόκριτος Γκιρετλή Ιλχάν που αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό και την στήριξη του ΚΕΚ στην προσπάθεια της Ένωσης, αλλά και στους λόγους που το ΚΕΚ Δημόκριτος μπήκε ως χορηγός στον μεγάλο τελικό και την πρόθεση του να στηρίξει και να βοηθήσει όπως μπορεί τα ξανθιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στο φινάλε έγινε η μεγάλη ομαδική φωτογράφιση και άπαντες έδωσαν ραντεβού για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου στις 17:00, στον 39ο τελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Ολόκληρες τις δηλώσεις μπορείτε να τις ακούσετε την Παρασκευή 10 Μαρτίου στην εκπομπή “Αθλητικός Παλμός” του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης απο τις 14:00 μέχρι και τις 15:00.

 

 

Share it