Search

Συνάντησαν τον Πρωθυπουργό Παπαχρήστου και η Εθνική ομάδα κλειστού στίβου(+photos)

Σε μια συνάντηση όπου κράτησε περίπου μία ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίμπρας είχε την ευκαιρία να ακούσει και να καταλάβει τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός στιβος.
Ανάγκες που έχουν να κάνουν κυρίως με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, με μεγαλύτερο αγκάθι το κλειστό της Παιανίας. Ο πρωθυπουργός δέχθηκε σήμερα την ομάδα που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μίλησε με το καθένα από τα παιδιά και μεταξύ άλλων είπε πως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού του 2018 θα γίνει στο κλειστό της Παιανίας.
Οι Ελληνες αθλητές, οι προπονητές τους και ο πρόεδρός του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, φρόντισαν να ενημερώσουν αναλυτικά τον πρωθυπουργό για  τις δυσκολίες που υπάρχουν και την ανάγκη να επαναλειτουργήσει η Παιανία. “Μου έχει πει ο Βασιλειάδης ότι σύντομα θα καταφέρει να βρει λύση στο κλειστό της Παιανίας, πιστεύω πως μέσα στο χρόνο το θέμα θα έχει τελειώσει”, είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν ενημερωμένος ακόμη και για τα ύψη που πέρασαν ο Φιλιππίδης και η Στεφανίδη στο Βελιγράδι, ενώ γνώρισε όλους τους αθλητές.
“Μας τιμά το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού. Χρειάζεται να επιλύσουμε μια σειρά από προβλήματα με προτεραιότητα στο στάδιο της Παιανίας. Ο πρωθυπουργός μας είπε πως θα γίνει ότι πρέπει, ώστε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2018 να γίνει εκεί. Μόνο θετικά αποκομίσαμε από τη σημερινή συνάντηση. Νομίζω πως θα προχωρήσουν γρηγορότερα κάποια θέματα που έχουν ήδη ξεκινήσει από καιρό”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.
“Ηταν μια ουσιαστική συνάντηση για να προχωρήσουν κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις εγκαταστάσεις. Πρόκειται για προβλήματα, που μας αφορούν όλους”, είπε ο Κώστας Φιλιππίδης κατά την έξοδο του από το Μαξίμου, ο οποίος μάλιστα μπροστά στις κάμερες ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ξεπεράσει το αγκάθι της γραφειοκρατίας, προκειμένου να προχωρήσουν πολλά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.
“Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως το 2018 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει στην Παιανία και θα έρθει να το δει. Νομίζω πως είμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά από την επαναλειτουργία του σταδίου κάτι που αν συμβεί θα είναι επιτυχία και για τον αθλητισμό, αλλά και για την πολιτική ηγεσία”, είπε η Βούλα Παπαχρήστου, σύζυγος του ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου.
Από την πλευρά της η Κατερίνα Στεφανίδη, τόνισε: “Τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα που μας απασχολούν. Ελπίζω πως κάποια από αυτά να γίνουν. Προτεραιότητα είναι το κλειστό της Παιανίας. Ένα στάδιο υψηλών προδιαγραφών που θα δώσει ώθηση στον αθλητισμό. Ο πρωθυπουργός γνώριζε κάποια από τα προβλήματα, όμως, όχι όλα, όπως για παράδειγμα το θέμα με το ΟΑΚΑ. Ηταν μια συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα”.
Ο βενιαμίν της ελληνικής ομάδας Εμμανουήλ Καραλής, είπε: “Μας υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας και είχε την ευκαιρία να ακούσει μια σειρά από θέματα που αφορούν όλους τους αθλητές και την προετοιμασία μας”.
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στην κάμερα

Photos Credit: Eurokinisi

Share it