Search

Πρώτη εντός έδρας νίκη με ανατροπή για τον Άρη Πετεινού κόντρα στον Αστέρα Μαγικού!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι άουτ η ομάδα του Άρη Πετεινού, που κατάφερε παρότι βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει στη πρώτη εντός έδρας νίκη της χρονιάς επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα Μαγικού. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή είναι η 2η νίκη του Πετεινού φέτος, με την πρώτη να είναι ξανά κόντρα στον Αστέρα με το εντυπωσιακό 4-0 μέσα στο Μαγικό.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι μπορεί να είχε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, είχε όμως αρκετά καλό ρυθμό και με πολύ διάθεση και απο τις δύο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα στον κόσμο που επέλεξε να περάσει το ηλιόλουστο μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο. Η ομάδα του Αστέρα που είχε ειδικά μετά το πρώτο 20λεπτο την υπεροχή κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν στο 24′ ο Ανδρέου δεν παράτησε την φάση έτρεξε την κράτησε εντός αγωνιστικού χώρου έκανε το σουτ αναγκάζοντας σε δύσκολη επέμβαση τον Ζαρζακόπουλο με τον Βασίλη Ζώτο που ακολουθούσε να κάνει την προβολή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου παρότι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρία να σκοράρουν μέχρι το φινάλε.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην και ειδικά με την διπλή αλλαγή που έκανε ο Τάσος Νεοφυτίδης για τους γηπεδούχους, με την ομάδα του Πετεινού να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της να παίρνει τον έλεγχο της συνάντησης και εκμεταλλευόμενοι κάποια κενά διαστήματα των φιλοξενούμενων να κάνει την ολική ανατροπή. Στο 54′ ο Κώστας Μπουρλόγλου που πέρασε στο ματς στο ημίχρονο, θα σπρώξει απο κοντά την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 μετά απο γύρισμα του Κασάπογλου.

Ενώ στο 65′ η “χρυσή αλλαγή” του Άρη έκανε την ανατροπή και με σουτ μετά απο ασίστ του Ελευθεριάδη έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του στην συνάντηση. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 73′ ο Ανδρέας Καντηλάφτη που έγινε αποδέκτης εξαιρετικής πάσας απο τον Πουτακίδη μετά απο υπέροχη ομαδική συνεργασία, με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό του Πετεινού με δυνατό σουτ να “καθαρίζει” τη νίκη για την ομάδα του. Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων με κάποια μακρινά σουτ.

Πρώτη  νίκη εντός για τον Άρη Πετεινού που δείχνει πως φορμαρίζεται την κατάλληλη περίοδο, δείχνοντας απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική των πλέι άουτ την αποφασιστικότητα της για την παραμονή.  Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά τα πλέι άουτ ωστόσο η ομάδα του Αστέρα Μαγικού και την Κυριακή έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής τουλάχιστον στο πρώτο μέρος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους Γιώργο Μπαχαρίδη και Ιρφάν  Οτουζμπίρ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Τρίτη στις 21:15 απο το Κανάλι 6.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Τ. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης, Τονικίδης(46′ Χατζηκυριάκος), Δαηλίδης, Κασάπογλου, Ρέβης, Θώμογλου(46′ Μπουρλόγλου), Καρύδης(80′ Παναγιώτου), Ελευθεριάδης, Πουτακίδης, Καντηλάφτη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ(Φ. Τσουβαλίδης): Βιττής, Σακαλή Χασάν, Σπυριάδης, Σάββογλου(72′ Φεϊμή Ιλκέρ), Κατσιμεντές(76′ Μεμέτ Φουρκάν), Γκίννης, Σταύρου, Κιαχίδης, Ξαντινίδης, Ζώτος Β., Ανδρέου(66′ Βούλκος)

Share it