Search

Νίκη τετράδας του Αρίων επί της Φιλίας Ορεστιάδας πριν την εκ νέου μονομαχία των δύο την Τετάρτη(+photos)!

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια του να καταλάβει μια εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ πέτυχε ο Αρίων Ξάνθης που κέρδισε στο ντέρμπι της τρίτης θέσης την Φιλία Ορεστιάδας με 54-49, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να “σπάσει” το πλεονέκτημα της Ορεστιάδας απο το πρώτο ματς.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”, με της δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά υπεροχή όμως οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν τις απαιτούμενες απαντήσεις για να ξαναμπαίνουν στο ματς. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους βγάζοντας μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη και το κατάφεραν χάρις τους σημαντικούς πόντους που σημείωσαν οι Νταβουλτζόπουλος και Πλατανίτης που οδήγησαν την ομάδα της Ξάνθης στη νίκη που την κρατά μόνη τέταρτη την δεδομένη στιγμή στην βαθμολογία του Ανδρικού πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη οπού θα αναμετρηθούν στο ίδιο γήπεδο αυτή την φορά για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Δεκάλεπτα: 19-19, 27-23(ημίχρονο), 36-36, 54-49(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Παπαδόπουλος): Νυμφόπουλος  5, Κυρλίδης, Ανδρέου 5(1), Αμοιράς  2, Καλιαμπάκας  3(1), Αμπεριάδης  3(1), Νταβουλτζόπουλος  15, Μπουτσακτσή  3, Πετρίδης, Αρβανιτίδης  4, Φώτης, Πλατανίτης  14(2)

ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Γ. Ουζουνίδης): Κοντούρης  11(3), Γεμουσακάκης, Βουλτσίδης  7(1), Θεοδωρίδης  2, Ριζάκης  4, Σαββουλίδης  10(1), Ζαμάνης, Παπαδόπουλος  6, Χρήστου  7(1), Γιαννακουδάκης, Οικονομόπουλος, Αμαραντίδης  2

Share it