Search

Με το δεξί η πρεμιέρα του Αβάτου στα πλέι οφ με διπλό στον Εχίνο πριν τον τελικό! Δεν έλειψε η ένταση

Με εντυπωσιακή νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ η ομάδα του Άρη Αβάτου κερδίζοντας με 0-4 μέσα στον Εχίνο την τοπική ομάδα, σε ένα παιχνίδι όμως που δεν έλειψε η ένταση.

Η φάση που ουσιαστικά καθόρισε την αναμέτρηση έγινε στο 35′ και ενώ το ματς ήταν μοιρασμένο, καθώς μετά απο πάσα του Κοτόπουλου ο Παύλος Ευθυμιάδης απο κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, φάση η οποία ξεσήκωσε τους γηπεδούχους που διαμαρτυρήθηκαν για μη σωστή τήρηση του fair play απο πλευράς φιλοξενούμενων φέρνοντας μια μικρή σύρραξη που σταμάτησε γρήγορα μετά απο παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Η τουλάχιστον έτσι φάνηκε αρχικά καθώς ο Μπαϊρακταρίδης εμφανώς εκνευρισμένος απο την φάση νωρίτερα έκανε τάκλιν με δύο πόδια πάνω στον Δόντσο και είδε την κόκκινη κάρτα απο τον διαιτητή Τσοπουλίδη, με το παιχνίδι μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να έχει αρκετή ένταση και καθόλου ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν στο βαρύ γήπεδο του Εχίνου την ποιότητα τους και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έμοιαζαν επηρεασμένοι απ’ όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος, που έφερε και την αποβολή του Μπαϊρακταρίδη, και νωρίς-νωρίς καθάρισαν το παιχνίδι πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών!  Αρχικά στο 59′ ο Χαριτίδης με σουτ έκανε το 0-2 για το Άβατο, με τον Κοτόπουλο στο 61′ να κάνει το 0-3. Στο 64′ και πριν καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι έγινε ο Αντώνης Χαριτίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην συνάντηση διαμόρφωσε το 0-4, που ήταν και το τελικό σκορ καθώς οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα έχοντας και το μυαλό τους στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο.

Στην άκρη αφήνουν το πρωτάθλημα στο Άβατο και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, άλλωστε ο Άρης Αβάτου μετέχει για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου και όλοι θέλουν να χαρούν αυτή την μεγάλη γιορτή του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Απο την άλλη στην ομάδα του Εχίνου παρά τον εκνευρισμό τους για όσα συνέβησαν αφήνουν στην άκρη το συγκεκριμένο ματς και βλέπουν τα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ θέλοντας να κλείσουν μια επιτυχημένη χρονιά σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Σωκράτη Αγγελακόπουλο.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σ. Γιουρούκ – Εκρ. Καμπούρ): Μολλά Χουσείν, Μπαϊρακταρίδης, Μποασή(74′ Μπαρέ), Τζομιάδης, Καδρή Χ., Παρσαντανιάν(62′ Κωνσταντινίδης), Σνιμσίκοφ, Κισά, Καβάζ Μεμεταλή Χ., Χότσκα(82′ Μπεκήρ, Ιντζέ Καρά

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Βασιλειάδης Γιάν., Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Σουκρήογλου, Δόντσος(66′ Βασιλειάδης Γιώργ.), Δεσύλλας. Κοτόπουλος(65′ Γκέκας), Χαριτίδης(67’Πασχαλάκης), Ευθυμιάδης

Share it