Search

Δύσκολη νίκη στις Φέρες για τον Λεύκιππο πριν το ντέρμπι κορυφής με Δημοκρίτειο!

Σκούρα τα βρήκε απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Θύελλας Φερών ο Λεύκιππος Ξάνθης, με την ομάδα της Ξάνθης να κερδίζει πολύ πιο δύσκολα απ’ οτι δείχνει το τελικό 53-63.

Ένα παιχνίδι με αρκετά δυνατούς ρυθμούς και αρκετή γκρίνια και απο τις δύο ομάδες, για τους διαιτητές απο πλευράς γηπεδούχων και για τον δυνατό έως αντιαθλητικό ορισμένες φορές τρόπο παιχνιδιού των παικτών της Θύελλας απο πλευράς φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σχεδόν σε όλη του την διάρκεια, και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες πηγαίναν πόντο-πόντο, παρόμοια κατάσταση και στο τρίτο δεκάλεπτο με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν ομηρικές μάχες. Στο τέταρτο δεκάλεπτο λίγο το γεγονός του εκνευρισμού των γηπεδούχων και η έλλειψη φρεσκάδας, και λίγο η δεδομένη υψηλή ποιότητα αρκετών παικτών του Λεύκιππου έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Ξάνθης να κάνει επι μέρους σκορ 10-23 και να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Πλέον στον Λεύκιππο στρέφουν την προσοχή τους στην δύσκολη εβδομάδα που έρχεται έχοντας την Τετάρτη το ματς με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη για το Κύπελλο και το Σάββατο το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με το Δημοκρίτειο στην Ξάνθη.

Απο την άλλη η ομάδα των Φερών στρέφει το ενδιαφέρον της στην Σαββατιάτικη έξοδο στην Καβάλα κόντρα στον Ηρακλή θέλοντας να επιστρέψει άμεσα στις νίκες που θα την κρατήσουν ζωντανή στην μάχη για την είσοδο στην τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15 – 11, 26 – 26(ημίχρονο), 43 – 40, 53 – 63(τελικό αποτέλεσμα)

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ: Μπίκης 2, Ξένος 7(2), Δαπουδάνης, Δαβουδάνης  10(1), Ράλλης, Μόκαλης 7(1), Παπαδόπουλος  3, Μαραγκός, Σονωβίδης  12, Γιαννακάκης, Μουρτσινούδης  12

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ(Π. Παπαδόπουλος – Ν. Μουρβάκης): Κουμπάνης 17(1), Πλωμαρίτης, Ανθής,Τσίλογλου, Κάλφας, Κουτσογιάννης, 1, Ψάλτου 14, Μαυροματίδης  6(2), Οικονόμου 11(1), Σταμπουλής  14(1), Λαγογιάννης, Ρούμογλου

Share it