Search

Ασταμάτητο το Δημοκρίτειο κέρδισε και τον Εθνικό και πάει πρωτοπόρο στο ντέρμπι κορυφής με Λεύκιππο!

Αν και δυσκολεύτηκε η ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής και πάλι βρήκε τις απαιτούμενες λύσεις και έφτασε σε ακόμη μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας του εξαιρετικά μαχητικού Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 58-49.

Οι γηπεδούχοι, διεύρυναν το αήττητο σερί τους, ενώ πέτυχαν την συνολικά 16η νίκη τους στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην πρώτη θέση του ανατολικού ομίλου, κι έχοντας μπροστά τους το ντέρμπι πρωτιάς, εκτός έδρας, κόντρα στον Λεύκιππο  στην Ξάνθη, το ερχόμενο Σάββατο.

Απο την άλλη η ομάδα του Εθνικού ήταν εξαιρετική ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως ταξίδεψε στην Κομοτηνή με μόλις 9 παίκτες και χωρίς τον προπονητή της που έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πλέον στην ομάδα του Εθνικού στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι με τον Λεύκιππο την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη για το Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης υπήρξαν χορευτικές επιδείξεις, από φοιτήτριες ΤΕΦΑΑ, της ειδικότητας ρυθμικής γυμναστικής.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Στασινόπουλος και Ιωσηφίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους Σιταρίδης και Παπαδούδης κρατούσαν τον Εθνικό μέσα στο παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 11-15, 21-20(ημίχρονο) 40-34, 58-49(τελικό αποτέλεσμα)

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Φραντζεσκάκης, Μπέγιο , Γιαννακόπουλος 6, Πολίτης, Νταγιάντης 8(2), Μπουντάς 2, Μόσχους, Κώστας, Ιωσηφίδης  13(1), Ρυακιωτάκης 8(2), Στασινόπουλος  21, Οικονομάκης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σιταρίδης Κ. 13(2), Θεολογίδης 5(1), Αντωνίου 9(3), Φωτιάδης 8(2), Παπαδούδης 12(1), Φυσέκης 2, Ανδρονούδης, Δαλακούρας, Παπαγεωργίου

 

 

 

 

Share it