Search

Εξαιρετική παρουσία της Πηνελόπης Δάγκα που έτρεξε σε Πανελλήνιο μετά απο 5 χρόνια!

Αποτελεί ένα απο τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα για τον Θρακιώτικο αθλητισμό, του πάθους, της θέλησης και του να βάζεις στόχους ακόμα και μετά απο σοβαρούς τραυματισμούς που σε έφτασαν στο σημείο να σκέφτεσαι να τα παρατήσεις, η Πηνελόπη Δάγκα όχι μόνο δεν τα έχει παρατήσει αλλά έβαλε ακόμη ένα λιθαράκι στην επίτευξη των στόχων της.

Και ποιος είναι αυτός, μα η επιστροφή της σε αγώνες Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Και η Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης επέστρεψε με τον πιο εμφατικό τρόπο, καταφέρνοντας να τερματίσει στην 14η θέση των 8,000 μέτρων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή στα Τρίκαλα. Η Δάγκα με χρόνο 31:00 λεπτά κατάφερε ανάμεσα σε 41 αθλήτριες να καταλάβει την 14η θέση και να δείξει πως έχει επιστρέψει για τα καλά.

Για αυτή την ξεχωριστή στιγμή η Πηνελόπη Δάγκα έγραψε: “Μετα απο πεντε χρονια μπορεσα να ξανα τρεξω σε πανελληνιο πρωταθλημα.14η θεση τρεχοντας με τις καλυτερες της Ελλαδας, αναμοικτα συναισθηματα ξερωντας ομως οτι οι δυσκολιες ηταν πολλες αλλα η λαχταρα μου να ξανα τρεξω μεγαλυτερη”

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΑΓΚΑ 

http://

Share it