Search

Σκόραρε ο Γιώργος Ξενιτιδής και οδήγησε σε νίκη τους Νέους του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ

Με τον Ξανθιώτη Γιώργο Ξενιτίδη να σκοράρει για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός κέρδισε το ντέρμπι των Νεών με τον ΠΑΟΚ, με 0-2 μέσα στην Θεσσαλονίκη και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας 4 βαθμούς πάνω απο τον Παναθηναϊκό

Μάλιστα στο παιχνίδι είχαμε διπλή Θρακιώτικη παρουσία καθώς πέρα απο τον Ξενιτίδη στην ομάδα του Ολυμπιακού για την ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ο Κομοτηναίος Θανάσης Κυριαλάνης έχοντας καλή παρουσία.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα πανηγύρισε την 18η νίκη σε 21 ματς και αύξησε την διαφορά από τον «Δικέφαλο» στους 19 πόντους, με τους Μακεδόνες να έχουν ένα ματς λιγότερο. Το σκορ άνοιξε ο Ξενιτίδης στο 40ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 70’ ο Βάρκα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μουτσα, Κυριαλάνης, Μίσκοβιτς (68΄ Καπρέτσος), Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός (73΄ Τζοβάρας), Παπαθανασίου, Λύρατζης, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος (46΄ Γκαργκαλατζίδης).

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (55′ Φουάσης), Λάμπρου, Τόλι, Μεγαρίτης, Πέιος (80′ Χατζηιωαννίδης), Ξενιτίδης (71′ Πλέγας), Βρουσάι, Καμπετσής, Βάρκας.

Share it