Search

Επιβλητική απόδραση για τους… “9” κομάντο της Ασπίδας στο Στρατώνι!

Τι και αν παρατάχθηκε με 9 παίκτες, τι και αν είχε πολύ σημαντικές απουσίες η ομάδα της Ασπίδας έβγαλε τρομερή ψυχή, πάθος και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Αρναία επί του Στρατωνίου.

Οι παίκτες του Κώστα Ιωαννίδη μπήκαν απο την αρχή καλά στο ματς, και μετά το πρώτο δεκάλεπτο που οι γηπεδούχοι ήταν κοντά στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και έχτισαν σημαντική διαφορά και μάλιστα με το φινάλε του πρώτου μέρους και σε διψήφια διαφορά(29-40).

Στο δεύτερο μέρος παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να μπουν ξανά στο ματς, οι παίκτες της Ασπίδας είχαν εξαιρετική ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στις αποφάσεις, αλλά και πλουραλισμό στο σκοράρισμα έφτασαν στη νίκη που φέρνει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή τους ξανθιώτες. Το κουπί στο σκοράρισμα για την ομάδα της Ξάνθης είχαν ο αρχηγός Γιάννης Στεφανίδης και οι Γρούφος, Μανδαλάκης, Τσιαβές, Ασημάκης, Πετς και Παπαδάκης.

Ακολουθούν δύο ιδιαίτερα κομβικά εντός έδρας παιχνίδια για την Ασπίδα με Καρδίτσα και Αγρίνιο.

Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης-Δαμίγος

Δεκάλεπτα: 13-17, 29-40, 49-59, 56-71.

ΣΤΡΑΤΩΝΙ (Χατζούλης): Κελεσίδης, Γρηγοριάδης, Πονόπουλος, Κουντουραντζόγλου, Δελίδης 6 (2), Σουτζόπουλος 7 (1), Σαμαράς 14 (4), Φλιάτης Ι. 5, Θωμαΐδης 7, Φλιάτης Γ. 4, Πολιτόπουλος, Δασκαλόπουλος 13.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Ιωαννίδης): Παπαδάκης 6, Γρούδος 16 (1), Τσιώγκας, Στεφανίδης 13 (3), Τσιαβές 9, , Ασημάκης 8 (2), Παπαθανασίου, Μανδαλάκης 13, Πετς 6.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it