Search

Βαριά εντός έδρας ήττα για την Ροδόπη ’87 από τον δυνατό Βόλο 2004!

Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε η ομάδα της Ροδόπης ’87 που παρότι ήταν καλή στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο δεν κατάφερε να προβάλει καμία αντίσταση απέναντι στην καλή ομάδα του Βόλου γνωρίζοντας την ήττα με 0-7.

Στο πρώτο μέρος τα κορίτσια της ομάδας της Κομοτηνής πάλευαν όσο μπορούσαν κόντρα στην ομάδα του Βόλου, όμως στο 19′ η Γρηγοριάδου άνοιξε το σκορ για τις φιλοξενούμενους, που στο 43′ έκαναν δύο τα τέρματα τους χάρις σε τέρμα της Βέτσικα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κομοτηνής ήταν λες και  δεν βγήκε στο γήπεδο με την ομάδα του Βόλου 2004 να είναι συντριπτική, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα με τις Ανδρέου, Βέτσικα, Δημητριάδου, Συρμού και το δεύτερο τέρμα της Δημητριάδου στο φινάλε του αγώνα φτάνοντας στο επιβλητικό 0-7 που διατηρεί την ομάδα του Βόλου στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, ενώ η Ροδόπη μένει στους 9 βαθμούς αλλά και χωρίς να έχει σκοράρει ακόμη μέσα στο 2017.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς του Γιώργο Δρακίδη και Γιώργο Γκώγο της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Βαβάτση, Κουφού, Κακοψήτου, Γιαμπούρη, Ψαρίδου(58′ Αδάμου), Γεωργοπούλου, Τσουκαλά(65′ Γεωργαντά), Περιβολοπούλου, Πατεράκη, Ζαχαριά, Ιωαννίδου(46′ Αντωνοπούλου)

 

Share it