Search

Επιτυχίες και διακρίσεις για το ΝΟΑ στα Νέα Μουδανιά

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Έχοντας εξασφαλίσει μία συμμετοχή στην προεθνική ομάδα και κατακτώντας ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από τα Νέα Μουδανιά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης όπου συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Βορειοδυτικής Ελλάδας για σκάφη Optimist & Laser 4.7 που πραγματοποιήθηκε στις 25-28/2/2017 και διοργανώθηκε από τον Ν.Ο. Μουδανιών.

Λόγω άπνοιας και δύσκολων καιρικών συνθηκών το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για την κλάση των Optimist με έξι ιστιοδρομίες ενώ για την κλάση Laser 4.7 με τέσσερις ιστιοδρομίες απο τις εννέα που είχαν προγραμματιστεί.

O ΝΟΑ συμμετείχε με 13 συνολικά αθλητές (9 αθλητές στην κατηγορία Optimist και 4 αθλητές στην κατηγορία Laser 4.7 ).

Σε σύνολο 105 αθλητών που συμμετείχαν στην κατηγορία σκαφών Optimist οι αθλητές του ΝΟΑ κατετάγησαν:

Κασαπίδης Θανάσης (28η θέση γενικής), Βαγγέλης Αργύρης (30η θέση γενικής), Σολωμός Ιάσων(40η θέση γενικής), Παλακίδης Σταύρος (44η θέση γενικής), Πρίπος Αργύρης (61η θέση γενικής), Μουμτζίδης Παναγιώτης (71η θέση γενικής), Μανούση Εβελίνα (86η θέση γενικής), η Σολωμού Δήμητρα (3η θέση κορασίδων και χάλκινο μετάλλιο) και Γιαγλής Μάριος (22η θέση στους παίδες)

Σε σύνολο 41 αθλητών που συμμετείχαν στην κατηγορία σκαφών Laser 4.7 οι αθλητές του ΝΟΑ κατετάγησαν: Χατζηκωνσταντίνου Γιώργος (9η θέση γενικής), Γιαννακίδης Πολυχρόνης (14η θέση γενικής), Παπαχρήστου Δήμητρα (15η θέση γενικής) και Ορφανίδης Ζήσης (22η θέση γενικής).

Ο αριθμός των αθλητών/τριών από την περιφέρεια Βορειοδυτικής Ελλάδας που θα συμμετάσχουν στις προεθνικές ομάδες θα ανακοινωθεί όταν τελειώσουν όλα τα περιφερειακά πρωταθλήματα στην Ελλάδα και εξαρτάται από το άθροισμα των αθλητών/τριών της κάθε περιφέρειας που τερμάτισαν σε δύο τουλάχιστον ιστιοδρομίες. Η προεθνική ομάδα για τα Οptimist αποτελείται από 120 αθλητές/τριες και για τα Laser 4.7 από 80 αθλητές/τριες.

Ο αθλητής του ΝΟΑ Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιος με την έννατη θέση γενικής που κατέκτησε έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην προεθνική ομάδα στην κατηγορία σκαφών Laser 4.7.

Share it