Search

Από το πρώτο “καθάρισαν” το ντέρμπι με ΠΑΣ και έκαναν άλμα για τα πλέι όφ οι Έφηβοι της Ξάνθης!(+photos)

Σπουδαία νίκη που φέρνει ακόμη πιο κοντά στα πλέι οφ την ομάδα της Ξάνθης πέτυχαν οι Έφηβοι της Θρακιώτικης ομάδας που κέρδισαν στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης τον ΠΑΣ Γιάννενα  με 2-0 και αύξησαν την διαφορά τους στο +6 απο τους Γιαννιώτες έχοντας και ματς λιγότερο.

Η ομάδα της Θράκης παρότι ξεκίνησε νωθρά με τους φιλοξενούμενους να απειλούν πρώτοι, κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει και μετά το 20′ να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της κερδίζοντας συνεχώς μέτρα στο γήπεδο. Στο 30′ μετά απο φάση διαρκείας η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Μελιόπουλος με υπέροχο σουτ απο δύσκολη θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πατσιούρα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Ξάνθης.

Μετά το γκολ οι ξανθιώτες πήραν τα πάνω τους και πίεσαν τους φιλοξενούμενους δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών όμως ο κίπερ του ΠΑΣ που ήταν σταθερός διατηρούσε το σκορ στο 1-0, τουλάχιστον μέχρι το 45′ όταν μετά απο σέντρα του Οκάν Σουλεϊμάν απο τα αριστερά ο Ιωάννου πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την στα δίχτυα των Ηπειρωτών για δεύτερη φορά κάνοντας με το φινάλε του πρώτου μέρους το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έπαιξαν για να διαφυλάξουν το σημαντικό προβάδισμα που έχτισαν στο πρώτο μέρος, και οι φιλοξενούμενοι παρότι έδειξαν πως δεν ήθελαν δεν μπόρεσαν να φανούν  ιδιαίτερα απειλητικοί προς την εστία του Ζουρνατζίδη που κράτησε με άνεση ανέπαφη την εστία του, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε και η ομάδα της Ξάνθης με το φινάλε του τρίτου γύρου να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παρουσία της σε ακόμη μια τελική φάση πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αρχιμήδης Τριανταφυλλίδης με βοηθούς τους Τορούνογλου και Οικονομίδης της ΕΠΣ Δράμας. Το παρών στο γήπεδο πέρα απο τους ιθύνοντες των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης Νίκο Κεχαγιά και Περικλή Καλογιάννη και αρκετούς φιλάθλους έδωσαν τόσο ο Πρόεδρος του ΑΟΞ Άρης Πιαλόγλου όσο και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Γκατζόγιας (79′ Κιολεϊδης), Λεωντσάκος (89′ Ισμέτογλου), Θεοφυλάκης, Θυμιάνης, Γράβας (88′ Κιούπης), Τριανταφύλλου, Μελιόπουλος, Ιωάννου (85′ Τσιλιγγίρης), Δουλγέρης (89′ Κριεζής), Σουλεϊμάν Οκάν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Πατσιούρας, Μέγας(76′ Εμβραίζογλου), Τάτσης, Γώγος, Κώστας, Τσούνης(90′ Καραγεώργος), Λιάππης, Λιάσος, Λώλης(89′ Καραμποίκης), Παπαδόπουλος Κ.(46′ Παπαδόπουλος Ελ.), Γιωτάκης(68′ Σαββίδης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει το πλήρες φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης 

Share it