Search

Έφυγε με το διπλό από την Αλεξανδρούπολη η Καβάλα, 3-2 τον Φοίνικα

Μπορεί να κατάφερε δύο φορές να απαντήσει στον ΑΟ Καβάλας, αλλά τελικά υπέκυψε στο τάι μπρέικ ο Φοίνικας Αλεξ/πολης.

Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΘΡ ο Φοίνικας υποδέχθηκε την Καβάλα στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη.

Η ομάδα της Μακεδονίας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πήρε το πρώτο σετ με 25-18. Οι Εβρίτισες έφεραν το ματς στα ίσια με 25-23, σε ένα 2ο σετ που κατάφεραν δύο φορές να κάνουν νταμπλ σκορ, μία με 8-4 και μία με 14-7. Ο ΑΟΚ πέρασε και πάλι μπροστά κατακτώντας εύκολα το 3ο σετ με 25-15, αλλά η ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου είχε και πάλι την απάντηση και έστειλε τον αγώνα στο τάι μπρέικ κάνοντας το 2-2 με 25-16. Στο 5ο και τελευταίο σετ ο Φοίνικας πήρε ένα μικρό προβάδισμα με 3-1, αλλά η Καβάλα έφτασε στην ανατροπή και πήρε τελικά τη νίκη και τους 2 βαθμούς επικρατώντας 15-9.

Για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης ο 1 βαθμός δεν είναι και τόσο άσχημος καθώς έπαιζε με μία ομάδα που ξεκίνησε στα πλέι οφ με 5 βαθμούς περισσότερους από αυτήν. Η αυλαία της πρεμιέρας πέφτει το απόγευμα με το ματς ΑΕ Κομοτηνής – ΓΣ Δράμας.

Share it