Search

Η απάντηση του Πέτρου Μάνταλου στο μπλόγκ του σε όσους τον κατηγόρησαν για θέατρο στο πέναλτι με Πλατανιά!

Την δική του θέση για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και κυρίως σε όσους τον κατηγόρησαν ότι ήθελε να ξεγελάσει τον διαιτητή και να πάρει το πέναλτι αναφερόμενοι στο πέναλτι του παιχνιδιού Κυπέλλου με τον Πλατανιά έδωσε ο Κομοτηναίας αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος.

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, στο μπλογκ του σε ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Ένωσης περιέγραψε τη φάση και ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έχει πρόθεση να «κερδίσει» ένα πέναλτι και να «κλέψει» ένα σφύριγμα.

Αναλυτικά ο Πέτρος Μάνταλος αναφέρει στο μπλογκ του στο enwsi.gr :

«Φίλες και φίλοι, γεια σας.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επικοινωνούμε έπειτα από ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για εμάς. Η ομάδα έχει δυνατότητες που άρχισαν να βγαίνουν στο γήπεδο. Ήταν σημαντικό για όλους να βρεθούμε στα ημιτελικά του κυπέλλου και το πετύχαμε.

Βέβαια, ξέρουμε καλά πως δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα ουσιαστικό. Χρειάζεται να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, γιατί μόνο με το κύπελλο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορέσουμε να σώσουμε τη χρονιά. Παίζουμε καλά, γεμίζουμε αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι πως η ομάδα μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο, ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ.

Εγώ ένιωσα να βρίσκομαι στο προσκήνιο εντελώς άδικα με τη φάση του πέναλτι στο χθεσινό ματς. Άκουσα και διάβασα πολλά, αλλά για εμένα το θέμα είναι ξεκάθαρο και φαίνεται καθαρά. Μετά την πάσα του Αϊντάρεβιτς έκανα προσποίηση και ήμουν έτοιμος να σουτάρω από τα όρια της μικρής περιοχής. Ο αμυντικός του Πλατανιά προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά τον είχα περάσει και έτσι με βρήκε με το γόνατο ψηλά στο πόδι και με έβγαλε από την πορεία μου. Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να μην τελειώσω τη φάση από τόσο πλεονεκτική θέση.

Άλλωστε, έχω δείξει στην καριέρα μου πως δεν υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη να κάνω κάτι για να ξεγελάσω τον διαιτητή και να προσπαθήσω να πάρω σφύριγμα. Για την αποβολή που έδωσε ο διαιτητής, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα και δεν θέλω να κρίνω. Αλλά δεν μπορεί να γίνεται τόση φασαρία για μια φάση που είναι πολύ φανερό, ότι υπάρχει μαρκάρισμα και ανατροπή από τον αντίπαλο».

Share it