Search

Δεν θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ της Α2 κατηγορίας η Δόξα Μυρωδάτου! Οι λόγοι και οι επιπτώσεις της απόφασης

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα πλέι άουτ σε Α2 και Β’ κατηγορία που μετά τις αποχωρήσεις των Κεραυνού Λευκόπετρας και Ερυθρού Αστέρα Σελέρου, ουσιαστικά γίνονται απλά για να γίνονται όπως παραπονιούνται οι ομάδες, κάτι που όμως δεν ισχύει απόλυτα καθώς δεν έχει διασαφηνιστεί ακόμη ούτε ο αριθμός των ομάδων που θα μετέχουν τη νέα χρονιά αλλά ούτε και η δομή του πρωταθλήματος.

Με την πρώτη απώλεια να έρχεται πρίν καν ξεκινήσει η διαδικασία καθώς μετά απο έγγραφο που κατέθεσε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθη η Δόξα Μυρωδάτου ενημέρωσε πως δεν προτίθεται να κατέβει στα παιχνίδια των πλέι άουτ της Α2 κατηγορίας.  Όπως τονίζουν άνθρωποι της ομάδας ο λόγος είναι αυτός που κατέθεσαν και στο έγγραφο δηλαδή λόγω οικονομικών δυσκολιών, με τους παράγοντες της ομάδας του Μυρωδάτου να μας αναφέρουν πως προχώρησαν σε αυτή την απόφαση πριν την έναρξη ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ούτε η δική τους ομάδα αλλά ούτε και οι άλλες.

Απόφαση που σίγουρα αλλάζει την δομή και το μικρό έτσι και αλλιώς ενδιαφέρον στα πλέι άουτ καθώς θα γίνεται μόλις ένα ματς την εβδομάδα καθώς μένουν τρεις ομάδες(Κεσσάνη Ερασμίου, Ελπίδα Γενησέας και Ορφέας Νέα Αμισσού).

Βέβαια η απόφαση θα φέρει και επιπτώσεις για την ομάδα του Μυρωδάτου καθώς όπως μας τόνιζαν απο την Ένωση, η Δόξα μετά την αποχώρηση της αυτόματα δέχεται μείωση 6 βαθμών απο το φετινό πρωτάθλημα και -6 απο το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου που θα την βρει στην Β’ κατηγορία είτε μείνουν ως έχουν τα πρωταθλήματα είτε γίνει αναδιάρθρωση.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

Share it