Search

Βλάνταν Ίβιτς: “Ίσως άξιζε να περάσει η Ξάνθη”!

Εμφανώς προβληματισμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ξάνθη εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, που στάθηκε στα κακώς κείμενα της ομάδας του, ενώ τόνισε πως η Ξάνθη ήταν καλύτερη και άξιζε να περάσει σήμερα!

Επίσης αναφέρθηκε στην κούραση που υπάρχει, στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και την απουσία του Κάνιας από τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:  “Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, και δεν ήταν καλό το παιχνίδι. Έχεις κάποιες περιόδους που η ομάδα δεν τραβάει. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος από εμάς για πρώτη φορά μετά από τα δυο παιχνίδια που είχαμε δώσει. Σήμερα, ίσως να άξιζε να περάσει η Ξάνθη. Στο σύνολο παιχνιδιών με την Ξάνθη, αξίζαμε να περάσουμε. Όλες οι ομάδες περνάνε περιόδους που υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αυτοί οι παίκτες δεν έχουν ξεχάσει να παίζουν μπάλα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε διότι σε λίγες ημέρες έχουμε και πάλι αγώνα”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: “Κάποιες φορές, όταν έρχονται τέτοια ματς όπως αυτό, της Κυριακής, όλα μένουν πίσω. Υπήρχανε περίοδοι που παίξαμε καλά, αλλά και άλλες περίοδοι που δεν παίξαμε καλά. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πρέπει απλά όλοι να το καταλάβουν αυτό. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και δουλειά μας είναι να επιστρέψουμε εκεί που θέλουμε”.

Για τον παράγοντα κούραση:  “Υπάρχει. Αν μετρήσετε τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέσα στο 2017 θα το καταλάβετε, αλλά κάνουμε ροτέισον. Παίζουμε συνέχεια παιχνίδια διότι είμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο. Θα μπορούσαμε να είχαμε λιγότερα παιχνίδια, και αυτό θα γινόταν αν είχαμε χάσει κάποιους από τους στόχους μας”.

Για την ένταση στο παιχνίδι:  “Όταν υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια οι παίκτες πρέπει να προσαρμόζονται σε αυτά και στις καταστάσεις που δημιουργούνται. Είναι και θέμα ψυχολογίας και θα πρέπει εμείς να ασχοληθούμε με αυτό, εσωτερικά. Πρέπει να βρούμε το τρόπο να αλλάξουμε εικόνα”.

Για την απουσία του Κάνιας: “Είναι ένας παίκτης που μας λείπει, και πάντα παίζει όταν τον έχουμε στην διάθεσή μας. Πρέπει η ομάδα να μπορεί να παίζει ανεξάρτητα από τις απώλειες που υπάρχουν”.

Για τα παράπονα στον διαιτητή:  “Είχα κάποια παράπονα από τον διαιτητή για τις κάρτες που έδειξε. Θα πρέπει ο διαιτητής να έχει την ίδια αντιμετώπιση σε όλους. Όταν στο πρώτο φάουλ του Βαρέλα, που θεωρώ ότι δεν ήταν, βγαίνει κάρτα, και σε ανάλογο φάουλ δεν βγαίνει κάρτα, τρελαίνομαι. Δεν θέλουμε διαιτησία. Θέλουμε 50-50 παντού. Την είδα την φάση στο γκολ με τον Ηρακλή. Ναι, ήταν οφ σάιντ το γκολ μας. Γιατί να μη το πούμε;  Και αν θέλετε να θυμηθούμε και  το γκολ που βάλαμε με την ΑΕΚ, στο πρώτο γύρο. Άλλο δεν θυμάμαι, δεν είχαμε. Εναντίον μας υπάρχουν αρκετά. Θέλουμε κανονικές διαιτησίες. Ούτε κάτι παραπάνω στην έδρα μας, ούτε τίποτα”.

Share it