Search

Πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη και την ΑΕΚ του Μάνταλου!

Στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν σήμερα ο Παναθναϊκός του Εβρίτη προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη και η ΑΕΚ της οποίας αρχηγός είναι ο Κομοτηναίος Πέτρος Μάνταλος.

Οι «πράσινοι» του Ουζουνίδη επικράτησαν 1-0 μέσα στον Αστέρα Τρίπολης χάρη σε γκολ του Νίκου Μαρινάκη στις καθυστερήσεις και μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα απέκλεισαν με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-0 την ομάδα της Αρκαδίας.

Η «Ένωση» μετά το 0-0 στην Κρήτη, επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε και αυτή την πρόκριση στα ημιτελικά. Το σκορ άνοιξε ο Χριστοδουλόπουλος με (αμφισβητούμενο) πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος στο 13′, φάση στην οποία αποβλήθηκε (αυστηρά) ο Μπανανά με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 28′ ο Αραούχο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 59′ ο Γιόχανσον διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πλέον περιμένουμε να μάθουμε και τις άλλες δύο ομάδες με τις οποίες θα συμπληρωθεί το παζλ της ημιτελικής φάσης. Αύριο στις 17:15 η Ξάνθη φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 2-1 στα Πηγάδια και στις 19:30 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 0-0 του Γ. Καραϊσκάκης.

Share it