Search

Εγχειρίστηκε ο Μιχάλης Αθανασιάδης, ευχές για περαστικά απο τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

Τις ευχές της για περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας  της Μιχάλη Αθανασιάδη, γνωστοποίησε με δελτίο τύπου η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που στα τέλη του 2016 βρέθηκε στην Αθήνα και πέρασε απο δοκιμαστικά απο τον Ατρόμητο(θυμηθείτε ΕΔΩ), υποβλήθηκε σε εγχείριση στο πόδι μετά τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια των σχολικών αγώνων με την πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής

Το δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναφέρει:

Η ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της αντρικής ομάδα Μιχάλη Αθανασιάδη, που την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείριση στο πόδι του. Για την ομάδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής είναι λυπηρό όταν παίκτες του βεληνεκούς του Μιχάλη περνούν την ώρα τους  μακριά από τα γήπεδα και περισσότερο όταν μπορούν να προσφέρουν μέσα σε αυτά. Δυστυχώς ένα σχολικό παιχνίδι ήταν μοιραίο για τον ίδιο τον Μιχάλη που ωστόσο στο κομμάτι της εγχείρισης πήγαν όλα κατ’ ευχή. Περαστικά Μιχάλη και σου ευχόμαστε ταχεία  ανάρρωση και επιστροφή στο γήπεδα.

Share it