Search

Μόνο νίκη για να ελπίζουν στην πρόκριση θέλουν την Τετάρτη οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Μετά τη νίκη του ΓΑΣ επί του Αστέρα κλείδωσε η πρώτη θέση του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος Κορασίδων και όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην δεύτερη θέση οπού θα γίνει μάχη. Μάχη βέβαια  που θα κριθεί εν πολλοίς στην αναμέτρηση της Τετάρτης στο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου.

Εκεί τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας θα υποδεχτούν την Ένωση Καβάλας, με τις παίκτριες του Νεδήμ Καρά Αχμέτ να θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν “ζωντανές” στην μάχη της δεύτερης θέσης και να πάνε την Κυριακή στην Καβάλα στον “τελικό” με τον Αστέρα. Σε περίπτωση ήττας για την ξανθιώτικη ομάδα η Ένωση θα αποκτήσει προβάδισμα όμως σε περίπτωση ήττας της αδιάφορης σε αυτή την περίπτωση Ασπίδας απο τον Αστέρα την πρόκριση θα πάρει η έτερη ομάδα της Καβάλας.

Στην αναμέτρηση του Ευμοίρου που θα ξεκινήσει στις 19:00 τα κορίτσια της Ασπίδας με την υποστήριξη και του φίλαθλου κόσμου της ομάδας ευελπιστούν να φτάσουν στη νίκη για να διεκδικήσουν την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική με νέα νίκη επί αντιπάλου απο την Καβάλα.

Αναλυτικά:

ΓΑΣ Κομοτηνής – Αστέρας Καβάλας    63-58

Τετάρτη 1/3, Ώρα 19:00

Κ.Γ. «Χρ. Χριστοδούλου»: Ασπίδα Ξάνθης – Ε.Κ. Καβάλας  (Ρούκας – Μπάμπης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΓΑΣ Κομοτηνή  13(6-1)

2. Ε.Κ. Καβάλας  11(4-3)

3. Αστέρας Καβάλας  11(4-3)

4. Ασπίδα Ξάνθης  9(3-3)

5. Αίας Κομοτηνής   6(0-7)*

*Έχει έναν μηδενισμό

Share it