Search

Θυμήθηκε το ένδοξο παρελθόν του με την φανέλα της Ξάνθης ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς φίλους και γνωστούς απο την παρουσία του στην Ξάνθη τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής είχε το περασμένο Σάββατο ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός που ως ποδοσφαιριστής απο το 1987 όταν και μεταγράφηκε στον ΑΟΞ απο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ηλικία 19 χρόνων, και μέχρι το 1992 κατάφερνε χρόνο με τον χρόνο να γίνεται καλύτερος και ειδικά το 1992 κατάφερε όχι μόνο να ξεχωρίζει με την φανέλα της Ξάνθης αλλά και να βγει πρώτος σκόρερ της! Εμφανίσεις που του έφεραν και την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Αυτό θυμήθηκε και ο ίδιος ο Μαρίνος και έδειχνε με υπερηφάνεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, χαρακτηριστική άλλωστε η εικόνα  που βλέπεται παρακάτω και μεταδόθηκε στην “Αθλητική Κυριακή”, με το Ουζουνίδη να δείχνει στον Εμποκού τον…εαυτό του που παρότι μεσοαμυντικός είχε καταφέρει με 8 τέρματα να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ το 1992.

Βέβαια όπως είχε συμβεί και με τον Πανιώνιο πέρσι έτσι και φέτος με τον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης είδε την πρώην ομάδα του να τον “πληγώνει” και να του σπάει το νικηφόρο σερί που είχε.

Share it