Search

Ακυρώθηκαν χειρουργεία λόγω βλάβης στα ασανσέρ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Την ακύρωση ορισμένων χειρουργείων της παιδοχειρουργικής και άλλων, μικρότερων χειρουργείων, προκάλεσε η ξαφνική βλάβη στους ανελκυστήρες του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το πρωί του Σαββάτου 25/2.

Σημειώνεται ότι από τους 24 ανελκυστήρες του νοσοκομείου λειτουργούν μόνο οι 8, με τη διοίκηση να έχει μπει σε μία επίπονη διαδικασία για τη διευθέτηση του προβλήματος, προσπαθώντας να παλέψει με το τέρας της γραφειοκρατίας, όπως λέει στη «ΓΝΩΜΗ» ο αναπληρωτής διοικητής Σταύρος Τζωίδης.

Όπως είναι γνωστό, έχει προκύψει μία διαφωνία με την τεχνική εταιρεία που είχε αναλάβει τη συντήρηση των ανελκυστήρων. Τα προβλήματα είναι συχνά και οι χθεσινές ακυρώσεις των χειρουργείων σίγουρα προβληματίζουν.

«Τα χειρουργεία που αναβλήθηκαν θα προγραμματιστούν εκ νέου, άμεσα. Δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Σίγουρα υπήρξε ταλαιπωρία των ασθενών που περίμεναν να χειρουργηθούν σήμερα. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε προχωρήσει στη λήψη κάποιων μέτρων. Με δική μας ευθύνη παλεύουμε με το τέρας της γραφειοκρατίας. Με νύχια και με δόντια προσπαθούμε να κρατήσουμε ‘ζωντανά’ τα 8 ασανσέρ που λειτουργούν και να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα», ανέφερε ο κ. Τζωίδης.

Πηγή: gnomionline.gr

Share it