Search

Αναλυτικά οι μαθητές που απαρτίζουν τους πρωταθλητές του 2ο ΓΕΛ Ξάνθης στο σχολικό Λυκείων ποδοσφαίρου!

Με πολλές ελπίδες για σημαντική διάκριση ετοιμάζεται για την Β’ φάση του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, που κατέκτησε τον τίτλο στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Ξάνθης. Ο γυμναστής-προπονητής της ομάδας Ηλίας Καραλίδης διαθέτει ένα εξαιρετικό υλικό στα χέρια του με την βάση της ομάδας να είναι παιδιά της Κ17 της Ξάνθης αλλά και παιδιά που αγωνίζονται στο ερασιτεχνικό της ΕΠΣ Ξάνθης κάτι που σίγουρα φέρνει πολλές ελπίδες για κάτι καλό.

Για να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου το 2ο ΓΕΛ νωρίτερα είχε κερδίσει κατά σειρά τους 1ο ΓΕΛ με 5-0 και Λύκειο Αβδήρων με 5-1. Ενώ στον τελικό κέρδισαν με 3-2 στα πέναλτι το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης(θυμηθείτε το φωτορεπορτάζ του τελικού ΕΔΩ)

Στην Β’ φάση οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης θα υποδεχτούν το νικητή του ζευγαριού Ροδόπη – Έβρος. Στη συνέχεια ο νικητής θα βρει μπροστά του το νικητή του ζευγαριού Δράμας – Καβάλας (η έδρα διεξαγωγής θα είναι Έβρος ή Κομοτηνή ή Ξάνθη ανάλογα με τον φιναλίστ στον τελικό) για την ανάδειξη του πρωταθλητή Περιφέρειας Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας που θα περάσει στη Γ΄Φάση των αγώνων.

Αναλυτικά οι μαθητές που αποτελούν το ρόστερ των πρωταθλητών του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης:

Κωνσταντίνος Ζουρνατζίδης

Κωνσταντίνος Θυμιάνης

Δημήτρης Θεοφυλάκης

Χρήστος Ξανθόπουλος

Φεϊζί Χασάνογλου

Νίκος Τριανταφύλλου

Δημήτρης Μελιόπουλος

Στράτος Γράβας

Κωνσταντίνος Δουλγέρης

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης

Δημήτρης Καλογιάννης

Γιάννης Ιωάννου

Οκάν Σουλεϊμάν

Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης

Βλαδίμηρος Γεωργιάδης

Γιώργος Τσιλιγγίρης

Κύρος Χαμπηλωμάτης

Βασίλης Μακρίδης

Θωμάς Εφραιμίδης

Αρσένιος Γκίκα

Share it