Search

Τίμησε τους κορυφαίους η ΕΠΣ Ξάνθης! Ειδικές βραβεύσεις γένους θηλυκού, την πρωταθλήτρια του Region αλλά και στον ΑΠΟΞ Ραιδεστού!!!

Σε μια όμορφη τελετή που διεξήχθη στο Κέντρο Διασκεδάσεως Πολιτεία που βρίσκεται στην Λευκόπετρα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης τίμησε τους κορυφαίους της περσινής χρονιάς ενώ προχώρησε και  σε ειδικές βραβεύσεις.

Κορυφαίος προπονητής της Α’ κατηγορίας αναδείχτηκε ο προπονητής της Κυπελλούχου Θαλασσιάς Γιάννης Αποστολίδης(τέρμα δεξιά στην κεντρική φωτογραφία), ενώ κορυφαίος παίκτης με εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολλά γκολ με την φανέλα του πρωταθλητή Ορφέα Ξάνθης αναδείχτηκε ο Γιάννης Καραγκιόζης(στην μέση πάνω στην φωτογραφία).

Στην Β’ κατηγορία τα βραβεία πήγαν στον Παύλο Μελά Κουτσού που ήταν εξαιρετικός πέρσι με πρωτάθλημα και συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου ερασιτεχνών της Ένωσης, με τον Σάκη Καρασερίδη να αναδεικνύεται κορυφαίος προπονητής και ο πολύπειρος Χρήστος Κούτρας παίκτης της χρονιάς.

Στην Γ’ κατηγορία κορυφαίος προπονητής αναδείχτηκε ο Γιάννης Λεοντίδης(αριστερά κάτω στην κεντρική φωτογραφία) του Απόλλων Διομήδειας, ενώ κορυφαίος παίκτης ο Γιώργος Μαστανιάδης.

Να τονίσουμε πως τους κορυφαίους ανέδειξαν τα σωματεία με τις ψήφους τους. Πέρα απο την βράβευση των κορυφαίων πραγματοποιήθηκαν ειδικές βραβεύσεις στις Σέβη Μετοικίδου και Παναγιώτη Παπαϊωάννου για την κλήση τους στην Εθνική Νεανίδων, όπως φυσικά και στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης στο Region’s Cup που έκανε υπερήφανο όλο το Νομό με την παρουσία της σε Ελλάδα αλλά και Σαν Μαρίνο. Ενώ το βραβείο fair play  για το γεγονός πως δεν είχε καμία αποβολή πήρε η ομάδα του ΑΠΟΞ Ραιδεστός.

Ξεχωριστές βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν και σε 6 γυναίκες που προσφέρουν με την παρουσία τους, όχι μόνο στις ομάδες τους αλλά και σε όλο το ερασιτεχνικό δίνοντας μια διαφορετική νώτα. Απο την ΕΠΣ Ξάνθης τιμήθηκαν οι Νούλα Μετοικίδου(πρόεδρος Αν. Θαλασσιάς), Ευαγγελία Τριανταφυλίδου(Αστέρας Μαγικού, πάνω αριστερά στην κεντρική φωτογραφία), Βαγιανή Δρίγγα(Άρης Αβάτου), Χρυσούλα Καργιώτη(Δόξα Μυρωδάτου), Ραφαέλα Συμεωνίδη(Δόξα Σταυρούπολης, στην μέση κάτω στην κεντρική φωτογραφία) και Σουζάνα Ντάρ(Αετός Τοξοτών)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ξάνθης Γιάννης Παπαδημητρίου, το μέλος της ξανθιώτικης ΠΑΕ Γιώργος Μπερμπέρογλου, πλήθος βετεράνων ποδοσφαιριστών και εκπρόσωποι ομάδων.

Share it