Search

Στην τύχη απέδωσε το γεγονός των γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Βασιλακάκης!

Στην τύχη και στην τόλμη απέδωσε ο Θοδωρής Βασιλακάκης το γκολ που σημείωσε (και πάλι) κόντρα στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στην καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει με τους «πράσινους».

Ο δήμιος του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Βασιλακάκης, μίλησε στην κάμερα της Nova λίγη ώρα μετά το 1-0 της Ξάνθης επί του «τριφυλλιού» και τόνισε ότι το γκολ που πέτυχε οφείλεται στην τύχη και στην τόλμη που είχε, ενώ τόνισε πως η ομάδα είχε ανάγκη τη διακοπή για να πάρουν ανάσες οι παίκτες.

Αναλυτικά:

«Είναι λίγο άστρο, λίγο τύχη αλλά θέλει να τολμήσεις. Τυχαίνει να είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός έχει μια γρήγορη ομάδα, είχε την κατοχή και μας κούρασε αλλά επανήλθαμε σε αυτό που κάναμε στο υπόλοιπο πρωτάθλημα, γίναμε μία ομάδα και ο ένας πάλευε για τον άλλο.

Ξεκουραστήκαμε λίγο περισσότερο, παλέψαμε αρκετά. Φάσεις έγιναν και απ’ τις δύο πλευρές, όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε και έτυχε να είμαστε εμείς αυτοί. Τον Ιανουάριο καταπονηθήκαμε αρκετά, παίξαμε αρκετά παιχνίδια και δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλο μπάτζετ για να έχουμε μεγάλο ρόστερ. Τραβήξαμε το λούκι ένας αριθμός παικτών και αυτοί θα συνεχίσουμε.

Επανέρχεται το σώμα σε μία καλύτερη κατάσταση όταν ξεκουράζεσαι λίγο γιατί μόνο με τα βίντεο και το μυαλό κολλάει.
Το ποδόσφαιρο είναι εγκεφαλικό παιχνίδι, χρειάζεται και το κορμί αλλά αν δεν έχεις στο νου σου να ελέγξεις και το ρυθμό δεν γίνεται τίποτα. Όταν έχεις συνεχόμενους αγώνες μπορείς να χάσεις λίγο το κοντρόλ, τώρα είμαστε καλά, μία ομάδα, επανήλθαμε. Μας έκανε καλό η διακοπή, παλεύουμε ο ένας για τον άλλο και θα συνεχίσουμε έτσι.

Παίζουμε άμυνα από την επίθεση. Δεν αφήνουμε τον αντίπαλο να παίξει όπως θέλει. Κάνουμε λίγες επιθέσεις αλλά και ο αντίπαλός μας κάθε φορά έτσι είναι. Είμαστε μια κλειστή ομάδα, οι αντίπαλοι δεν μας κάνουν πολλές φάσεις, το ποδόσφαιρο όμως θέλει και τύχη. Η φάση είναι αντανακλαστική, έκανα μία προσποίηση ότι θα πάω μπροστά. Εκείνη την ώρα δεν μπορείς να προλάβεις να κάνεις και πολλά. Είχα προλάβει να δω πως είναι το γήπεδο, να κοντρολάρω και έτσι πέτυχα το γκολ».

Share it