Search

Ο MVP της μεγάλης νίκης του Εθνικού στη Σύρο αποκλειστικά στο SportsAddict: «Μέσα απ’ τις νίκες αναθεωρούμε τους στόχους μας»

Για ένα ακόμη ματς ήταν αυτός που σημείωσε τους περισσότερους πόντους για την ομάδα του και πήρε πάνω του και την τελευταία κρίσιμη επίθεση, όταν ο Φοίνικας είχε καταφέρει στο 4ο σετ να κάνει το 20-24, 23-24. Ο Παλέντζας πήρε την δύσκολη επίθεση και καθάρισε την νίκη για την ομάδα, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 27 πόντους.

Ο ίδιος στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο SportsAddict δεν αναφέρθηκε καθόλου στην δική του απόδοση, αλλά αντίθετα εξήρε τον Γιάννη Χαριτωνίδη, ο οποίος πράγματι για ακόμη ένα ματς ήταν εξαιρετικός ως μαέστρος του Εθνικού.

Ο διαγώνιος του Εθνικού, παρά τα εξαιρετικά εσχάτως αποτελέσματα του Εθνικού, προτιμά να κρατά την μπάλα χαμηλά ενόψει της συνέχειας, χωρίς να παρασυρθεί απ’ το νέκταρ της επιτυχίας. Ίσως άλλωστε αυτό (να μένει χαμηλά η μπάλα) να είναι και ένα απ’ τα γούρια της ομάδας τη φετινή σεζόν, που ξεκίνησε με στόχο την αποφυγή των play out και πλέον ο στόχος έχει αλλάξει άρδην.

Που νομίζεις κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι και φτάσατε σε μια τεράστια νίκη στην Ερμούπολη;

«Κρίθηκε στο ότι είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον πασαδόρο μας (σ.σ. τον Γιάννη Χαριτωνίδη)! Παίζουμε χωρίς άγχος και αυτό όπως βλέπετε βγαίνει… Είναι πολύ σημαντικό που αυτή η ομάδα, που απαρτίζεται επί το πλείστον από Έλληνες παίχτες, καταφέρνει να παίρνει τέτοια αποτελέσματα και να βρίσκεται σ’ αυτή την θέση!» 

Ξεκινήσατε με στόχο την παραμονή και πάτε για ..4αδα. Θέλατε να κρατήσετε χαμηλά την μπάλα ή δεν περιμένατε και σεις τέτοια πορεία;

«Μέσα απ’ την προπόνηση που κάνουμε και τις νίκες μας, αναθεωρούμε τους στόχους. Ο αρχικός στόχος ήταν η οχτάδα, αλλά από δω και πέρα ότι παραπάνω προκύψει θα είναι ευπρόσδεκτο»

Με το πρόγραμμα που υπάρχει θεωρείς πως μπορείτε να χτυπήσετε ακόμη και 4αδα;

«Φυσικά και όχι γιατί ο κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Δεν έχει σημασία το πρόγραμμα. Εξάλλου είναι βατό όχι εύκολο, έχει διαφορά και θέλει προσοχή!»

Share it