Search

Ήττα στο πρώτο παιχνίδι της Β’ φάσης απο τον Αστέρα στην Καβάλα για τους Έφηβους της ΑΕ Κομοτηνής!

Δεν κατάφερε να σπάσει την έδρα του Αστέρα η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής και έτσι έγινε το 1-0 υπέρ των Καβαλιωτών και έτσι το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στην Κομοτηνή αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς οι Έφηβοι της ΑΕ Κομοτηνής θέλουν μόνο νίκη για να στείλουν το ματς και σε τρίτο ματς.

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και είχε το προβάδισμα για τα πρώτα 6′ λεπτά αλλά οι γηπεδούχοι αφού ισοφάρισαν σε 12-12, έτρεξαν ένα σερί 8-5 στο τελευταίο τρίλεπτο και κατάφεραν να κλείσουν την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ. Απο την στιγμή που προηγήθηκαν οι παίκτες του Αστέρα ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να χτίσουν σιγά σιγά σημαντική διαφορά και με το τέλος του ημιχρόνου να πάνε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 14πόντους(40-26).

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε πολύ δυνατά κατάφερε να κατεβάσει την διαφορά στους 8, όμως στην τέταρτη περίοδο έμεινε απο δυνάμεις και  έτσι η ομάδα της Καβάλας έφτασε στη νίκη και το 1-0 της μεταξύ τους σειράς. Πλέον οι δύο ομάδες δίνουν ραντεβού για τις 4 Μαρτίου στην Κομοτηνή, εκεί οπού αν κερδίσει η ΑΕ Κομοτηνής θα έχουμε το 1-1 και η πρόκριση θα κριθεί σε τρίτο ματς στις 11 Μαρτίου στην Καβάλα, αλλιώς σε περίπτωση νίκης του Αστέρα η ομάδα της Καβάλας προκρίνεται στα ημιτελικά οπού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ρούπελ – Απόλλων Δράμας.

Διαιτητές : Μυσιρλης, Σαρογλου

Δεκάλεπτα : 20-17, 40-26(ημίχρονο), 53-45, 70-57 (τελικό σκορ)

Αστέρας Καβαλας (Μαγιάνης): Μαραβεγιος 20 (1), Ακιοζογλου, Μποζης 14 (2), Μπαρκοπουλος 4, Τσαμης 2, Τσακωνης, Τεμεκομιδης 5, Θαναση, Αργυσιου 18, Μυζιου 4, Πρασινης 3, Γεωργιαδης

Α.Ε. Κομοτηνής(Πανταζής): Κυμπαρης, Τσατλιδης ,Καραμανλής 10, Αγγελάκης Α,Καρκατσελης, Φωτακακης, Λεπιδας, Ζεκιριέ 12(3), Αχυρόπουλος 2 , Αγγελάκης Κ.,Μπορμπίδης 11, Λαγαμτζης 20 (5)

Share it