Search

Το διπλό μεγάλο κέρδος απο τη νίκη της Ασπίδας Ξάνθης επί του Φίλιππου Βέροιας!

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Ασπίδα Ξάνθης το Σάββατο που επικράτησε με 75-62, νίκη που μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα καθοριστική για την μάχη της παραμονής στην Β’ Εθνική για την ομάδα της Ξάνθης.

Πέρα όμως απο τη νίκη ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία των δύο Παίδων του συλλόγου Δημήτρης Καρανικολίδης και Δημήτρης Αρβανιτάκης, που πήραν χρόνο συμμετοχής απο τον προπονητή της ομάδας Κώστα Ιωαννίδη.

Η Ασπίδα διαχρονικά είναι ένας σύλλογος που δίνει μεγάλη έμφαση στα τμήματα Υποδομής της με πολλές επιτυχίες, άλλωστε τόσο η Ανδρική όσο και η Γυναικεία αποτελούνται ως επι το πλείστον απο παιδιά της Ακαδημίας, ενώ ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος δίνει όλο και περισσότερο χρόνο σε δικά του παιδιά.

Αμφότεροι οι δύο νεαροί καλαθοσφαιριστές αποτελούν μέλη της περσινής πρωταθλήτριας Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Ασπίδας, που και φέτος παραμένει αήττητοι στο πρωτάθλημα Παίδων, και με την ευκαιρία που πήραν έδειξαν ιδιαίτερα χαρούμενοι, μάλιστα ο Καρανικολίδης σκόραρε και ένα τρίποντο. Δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται απο τις πιο μικρές ηλικιακά βαθμίδες αλλά φυσικά και στο τμήμα Παίδων των Χρήστου Βαχαρίδη και Αντώνη Κασαρτζίδη.

Share it