Search

Πρώτη αποβολή του Τοροσίδη με την φανέλα της Μπολόνια! Κόκκινη μετά απο 2 χρόνια για τον διεθνή Ξανθιώτη αμυντικό

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Μπολόνια που δέχτηκε την ισοφάριση στο 90′ με ένα φανταστικό τέρμα του Ντσάμ, και ενώ απο το 75′ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγο της αποβολής με απευθείας κόκκινη του ξανθιώτη αμυντικού της Βασίλη Τοροσίδη.

Ο “Τόρο” μέχρι εκείνη το σημείο ήταν εξαιρετικός, αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μάριο Οικονόμου , με την ομάδα του μάλιστα να παίρνει το προβάδισμα απο το 57′ με υπέροχο απευθείας χτύπημα φάουλ του Βιβιάνι. Στην φάση της αποβολής ο Βασίλης Τοροσίδης προσπάθησε να ανακόψει τον Σιμεόνε που έβγαινε μόνος απέναντι στον Μιράντε, με τον ξανθιώτη αμυντικό όμως να μην βρίσκει μπάλα παρά μόνο τα πόδια του επιθετικού της Τζένοα και έτσι τον διαιτητή να το δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Να τονίσουμε πως αυτή είναι η πρώτη αποβολή για τον Θρακιώτη αρχηγό της Εθνικής μας, με την φανέλα της Μπολόνια και πρώτη απευθείας στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, ενώ η προηγούμενη και μοναδική φορά που είχε αποβληθεί ήταν με δεύτερη κίτρινη σε ένα ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους στις 3 Φεβρουαρίου του 2015.

Share it