Search

Πρώτη νίκη εντός στο 2017 για τον Ορφέα Ξάνθης που κέρδισε με γκολάρες την Καρδία(+20 photos)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, που είχε να κερδίσει  από τις 22 Ιανουαρίου και το διπλό μέσα στους Προσκυνητές, με την ομάδα της Ξάνθης να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη για το 2017 μέσα στο γήπεδο της επικρατώντας με 2-1 του ΑΟ Καρδίας.

Η ομάδα του Ορφέα ξεκίνησε καλύτερα δημιούργησε την πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς, όμως και ενώ νωρίτερα ο Ρούφος κράτησε το μηδέν στο 35′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρουν το προβάδισμα. Η ομάδα της Ξάνθης αντέδρασε και 7′ λεπτά αργότερα ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό τέρμα του Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού διαμορφώνοντας το 1-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε ελάχιστες αξιόλογες στιγμές, με τους ξανθιώτες να καταφέρνουν να πετύχουν το χρυσό γκολ της νίκης χάρις σε ωραία προσπάθεια του Μουμίνογλου Τουγιάλ που πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ την έστειλε στην κλειστή γωνία του Φαρμάκη κάνοντας το 2-1 για τους ξανθιώτες το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε. Στο φινάλε το παιχνίδι παραλίγο να χαλάσει με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τους Γιάννη Καραγκιόζη και τον αρχηγό της Καρδίας Μαυρή για μεταξύ τους αψιμαχία.

Το φιλμ του αγώνα:

13‘  Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα με τον Χαλίλ Ιμπράμ να πιάνει το σουτ , πάνω στη γραμμή διώχνουν  τη μπάλα οι αμυντικοί της Καρδίας.

23′  Καλή στιγμή για την Καρδία, σουτ του Ξανθόπουλου  αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Ορφέα Ρούφος!

35′ Γκολ για τον ΑΟ Καρδίας. Μετά από κόρνερ ο Κωνσταντινίδης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης, με τους αμυντικούς του Ορφέα να μην μπορούν να διώξουν, να σουτάρει νικώντας τον Ρούφο για το 0-1.

42 Γκοοοοοολ για τον Ορφέα!!! Τρομερό τέρμα από τον Χαλίλ Ιμπράμ που σούταρε από πολύ πλάγια θέση μέσα από την περιοχή νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ στην κλειστή του γωνία!

48′ Ευκαιρία για Ορφέα! Σουτ του Λαζαρίδη και σώζει με μεγάλη απόκρουση ο πορτιέρο της Καρδίας.

73′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα!  Από δυνατή εκτέλεση πλαγίου η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι μετά απο επαφή με τον κίπερ της Καρδίας και στη συνέχεια θα σκάσει στη γραμμή της εστίας!

75‘ Γκοοοοοοοολ για τον Ορφέα Ξάνθης!!! Ο Μουμίνογλου έφυγε απέναντι στον Φαρμάκη και με ωραίο σουτ κάνει το 2-1. Διαμαρτυρία απο τους φιλοξενούμενους για φάουλ, καθαρή φάση λέει ο διαιτητής και πανηγύρια για τον Ορφέα.

78′ Με 10 παίκτες μένουν Ορφέας και Καρδία! Για την ομάδα της Ξάνθης αποβάλλεται ο Γιάννης Καραγκιόζης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και για την Καρδία ο Μαυρής επίσης με δεύτερη κίτρινη. Ο παίκτης της Καρδίας φάνηκε να χτυπάει στον χώρο του κέντρου ποδοσφαιριστή του Ορφέα εκτός φάσης και αυτός του Ορφέα δέχτηκε κάρτα για την συμμετοχή του στις αψιμαχίες που ακολούθησαν.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή(80′ Τορομανίδης), Κατρανίτσας, Θεοδωρίδης Χ.(46′ Χίντ Ιμέρ), Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Χαλίλ Ιμπράμ(65′ Μελισσόπουλος Ν.), Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Βόσδου(73′ Δημητρακόπουλος), Αγτζίδης, Μπιμπισίδης(82′ Βερνάρδος), Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Μαυρής, Κωνσταντινίδης(67′ Κολτούδης), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.

Share it