Search

Photos: 25 κλικ απο την παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Γάτα “CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN” στην Ξάνθη!

Με την παρουσία πλήθος ανθρώπων του ποδοσφαίρου(προπονητές, παράγοντες κ.α.) έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου “Ξανθίππη” η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Άρη Γάτα με τίτλο “CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN”.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που βρέθηκε στην Ξάνθη για να καλύψει την Σαββατιάτικη αναμέτρηση του ΑΟΞ με τον Παναθηναϊκό για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης, αναφέρθηκε στην συγκυρία της απόλυσης του Ιταλού πρώην Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής από την Λέστερ, αλλά και στα όσα έζησε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι τον άνθρωπο που από Τinkerman (άνθρωπος που έκανε συνέχεια αλλαγές) μεταλλάχτηκε και έγινε «Thinkerman» (άνθρωπος που σκέφτεται).

Ο Άρης Γάτας που κατέγραψε με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, την πορεία του Ρανιέρι από τον “εξευτελισμό” της αποτυχίας με την Εθνική Ελλάδας, στην αποθέωση και την απόλυτη καταξίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Premier League και μάλιστα με μια ομάδα όπως η Λέστερ.

Οργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Ανδρέας Γκλαβίνης ενώ την παρουσίαση προλόγισε ο γνωστός Ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς. Για το βιβλίο και τον Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησαν δύο παλιές δόξες της Ξάνθης, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα βοηθός προπονητή στην ομάδα της Ξάνθης απο το καλοκαίρι, και ο Μάκης Τζάτζος.

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης και των αξιών το βιβλίο παρουσιάζει τις αλλαγές που βίωσαν στη ζωή τους από το θαύμα της Λέστερ, όλοι όσοι κινήθηκαν γύρω από τον Ρανιέρι. Ένας οδηγός για τα νέα παιδιά που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες να κατακτήσουν τον παράξενο κόσμο του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα με την παρουσίαση ο γνωστός δημοσιογράφος με σλάιντ έδειξε ανέκδοτες στιγμές που έζησε απο την εμπειρία της γνωριμίας του με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Με το φινάλε της εκδήλωσης ο Άρης Γάτας υπέγραψε αυτόγραφα με αφιερώσεις στα βιβλία.

 

Share it