Search

Βασικός ο Μελιόπουλος στην ισοπαλία της Εθνικής Παίδων με την Κύπρο!

Νέα φιλική ισοπαλία κόντρα στην Κύπρο είχαμε για την Εθνική Παίδων, που έμεινε στο 1-1 στο φιλικό που έγινε στην Πάφο, δύο μέρες μετά την ισοπαλία πάλι με 1-1  των δύο ομάδων. Βασικός και σε αυτό το ματς αγωνίστηκε ο μέσος της Κ17 της Ξάνθης Δημήτρης Μελιόπουλος.

Η Εθνική μας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα χάρις σε τέρμα του Δεδίδη στο δεύτερο μέρος με τους Κύπριους να ισοφαρίζουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουκά. Τα παιχνίδι με τους Κύπριους έγιναν  στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την αμέσως προσεχή προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

ΚΥΠΡΟΣ: Κ. Κωνσταντίνου, Κ. Σεργίου (65′ Γ. Ανδρέου), Ε. Ανδρέου (50′ Α’ Μιχαήλ), Δ. Τουμάζου (50′ Ν. Ραουνάς), Μ. Ιωάννου (62′ Μ. Γενεθλίου), Γ. Γερολέμου (Α. Κατσαντώνης), Μ. Χριστοδούλου (41′ Κ. Ηλία), Χ. Σωκράτους (41′ Κ. Καραγιάννης) , Χρ. Σιέλης, Ι. Πικής (50′ Π. Λουκά), Ι. Κωστή.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης,  Αλεξανδρόπουλος,  Αντζούλας, Γκαργκαλατζίδης, Εμμανουλλίδης,  Κατσούκης, Λυρατζης, Μαρτίνης, Μελιόπουλος, Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος.

Share it