Search

Έσμιξαν για ακόμα μία χρονιά οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής

Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, ο ετήσιος χορός του συλλόγου παλαιμάχων Α.Ε. Κομοτηνής στο τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας.

Παρά το εορταστικό της ημέρας και το γεγονός ότι στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής όλοι οι χορευτικοί σύλλογοι γιόρταζαν με δωρεάν ποτό και φαγητό, ο χορός στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περίπου 130 άτομα, μέλη, γνωστοί και φίλοι της ομάδος.

Από την πλευρά των επίσημα προσκεκλημένων παρευρέθηκαν, ο εκπρόσωπος του δημάρχου, αντιδήμαρχος Μανώλης Ταπατζάς, ο εκπρόσωπος της επιτροπής Διαιτησίας Νίκος Μανάκας, ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣ Θράκης Ιωάννης Κοτζαμάνης και εκπρόσωποι της ομάδας των παλαιμάχων του Ουζούνκοπρου της Τουρκίας με επικεφαλής τον πρόεδρό τους κ. Βελή ο οποίος προσέφερε αναμνηστικά της περιοχής του για τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Χρήστος Παπανικολάου, Χριστόδουλος Σιαψαλάκης και Κυριάκος Ματζίρης. Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα και χορός μέχρι πρωίας με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό. Όλοι τους έμειναν ικανοποιημένοι για άλλη μια χρονιά από την εκδήλωση.

Share it