Search

Μετά από 3 χρόνια ξανά στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ο Ίασμος!

Όμορφες στιγμές αναμένεται να ξανά ζήσει η ομάδα του Ιάσμου καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά μετά το 2014 και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Τότε στον δρόμο της ήταν η Δόξα Σώστη την οποία και νίκησε 3-0. Τώρα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Για να γίνει όμως αυτό και να προκριθεί στον τελικό ο Μέγας Αλέξανδρος έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δόξας Ν Σιδηροχωρίου και το έκανε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να είχε ηττηθεί με 3-1, αλλά στην έδρα του νίκησε 2-0 και πήρε την πρόκριση χάρη στο εκτός έδρας γκολ που είχε πετύχει.

Όπως αναφέρει το paratiritis-news.gr  ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, πιέζοντας από την αρχή και στο 3΄κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή εντός περιοχής του Αντωνιάδη από τον Πλασταρά. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μυστρίδης ευστοχώντας για το 1-0. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψηλά και πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57΄ο Μέγας Αλέξανδρος θα πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Γιαννακιτσίδης από τα δεξιά εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αντωνιάδης με κοντινή προβολή έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και σκορ πρόκρισης.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Αϊβάζης): Κορωνάκης, Ζαχαρόπουλος, Χασάν Χισήμ, Μυστρίδης, Μπενέκος, Σαλήμ Χουσεϊν, Γιαννακιτσίδης, Χατζητουλούσης, Γρίβας (36’ Βιόπουλος), Αντωνιάδης (85’ Πενόπουλος), Μπίνμπασι Αλή (66’ Παπαχατζής).

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Βασιλείου, Παρασκευόπουλος, Αλεξακούδης, Αγγελής (72’ Αντρέου), Πλαστάρας, Αμοιρόπουλος (62’ Πανουργιάς), Γάιδας, Ντεμιρτσίδης, Γιαννακίδης, Ταβασίδης, Τουρασανίδης (52’ Χατζήπαπα).

Share it